Misafir saçmalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşe yaramaz aga sen direk
Best Clash Royale Decks
koy işe yaramazsaEki Görüntüle 1691072 koy.

Prag'da insanlara tomruk fırlatmak suç sayılıyor. Bence daha nazik çözümler bulunabilir.

Misafir geldiği zaman sinir krizi geçiyorum. Kan beynime sıçramışsa dönüyorum. Gitmesini bilmiyorlar. Yüzsüzler. Kovacağım en sonunda evimde misafir istemiyorum kardeşim ben. Her odaya girip her şeye burunlarını sokuyorlar. Ne yapacağım ben? Dışarı çıkayım desem nerede takılacağım?
Yaşın ufak ev senin değil babanın annenin yani onlar misafir istiyorsa yapacak bir şeyin yok.20-25'e geldiğinde büyüdüğünde kendi evinde misafir istemezsin.

Misafir geldiği zaman sinir krizi geçiyorum. Kan beynime sıçramışsa dönüyorum. Gitmesini bilmiyorlar. Yüzsüzler. Kovacağım en sonunda evimde misafir istemiyorum kardeşim ben. Her odaya girip her şeye burunlarını sokuyorlar. Ne yapacağım ben? Dışarı çıkayım desem nerede takılacağım?

Ben dışarı çıkıyorum genelde. Veya en kötü odana gir kilitle. Evden çıkmadan önce odanı kilitle. Çocukların cipsli elleriyle klavyeni yağlamasını istemezsin.

Kapını kilitle odanda vakit geçir. Özel bir ihtiyacın yok ise çıkma odadan. Ben hep böyle yaparım. Gitmek bilmiyorlarsa oda onların yüzsüzlüğüdür.

Nereye gidilebilir?

Ben arkadaşlarımı çağırıp geziyorum. AVM olur. Yakınlarda GO kart varsa olabilir. Bowling olabilir. Şahsen ben ileride klasik araba müzesini gitmeyi planlıyorum arkadaşlarımla. Böyle sevdiğiniz şeyler yapabilirsiniz. Sırf yürümeye bile gidebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı