Ha ailesinin parası ha onun parası ne anlatıyorsun abla sen?Kendi evine çık misafir alma? Annesi babasından harçlık alıp patronluk taslıyor bunlar da.
Hayır yok. Evin kirasını mı ödüyorsun? Elektriğini? Suyunu? Gıda masraflarını? Tam olarak evde nasıl bir faaliyet gösteriyorsun da, seni yetiştiren insanların misafir olarak kabul ettikleri kişileri kovma hakkı sana geçiyor?Bende yaşıyor isem benim de misafir kovmaya hakkım var.
Kimin varki? Yok ki burada derdini anlatıyor adam.Ne bu toxiclik. Misafirlere bunu söyleyecek yüzün bile yoktur senin. Gelip buradan atar yapıyorsun. Hiç bir şekilde kovmaya da hakkın yok. Senin o şapşal yüzünü görmeye gelmiyorlar. Eğer gerçekten abartılı misafirler ise ailene danış. Aksi takdirde çok konuşmana gerek yok. Paşa paşa oturacaksın oturduğun yerde.
Ben dert göremedim hocam. Misafir düşmanlığı gördüm.Kimin varki? Yok ki burada derdini anlatıyor adam.
17 ve yaş ile alakası ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.