Undertaker 15
Hectopat
Savaşmadıklarını kim söyledi ki?
![]()
Suriye Millî Ordusu - Vikipedi
tr.wikipedia.org
![]()
Barış Pınarı Harekâtı - Suriye Milli Ordusu nedir, ne zaman ve neden kuruldu? - BBC News Türkçe
Türkiye'nin Suriye'nin kuzey doğusunda, Fırat'ın doğusunda başlattığı "Barış Pınarı Harekâtı" adı verilen askeri operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'yle (TSK) birlikte yeni kurulan ve Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu "Milli Ordu" da yer alıyor.www.bbc.com
Suriye Arap ülkesi değil. Karışık bir ülke. Türkmen, Arap, Kürt, Süryaniler hatta nereden gelmişler diyeceksin ama Yunanlara kadar var.
Ne demek istediğimi anladığınıza sevindim. Öldürme mevzusuna gelecek olursak maalesef üzücü bir durum, bizim insanımız bile bizi öldürüyor zaten yabancıya gitmeye gerek yok o mevzulara gelince. Bizim insanımızın bize daha çok zararı oluyor ne yazık ki. Gönül ister herkes temiz olsun, hiç olay yaşanmasın.
Evet. Tamam, karışık bir devlet. Onu anladım ama artık bence geri dönme vakitleri geldi. Çünkü bence savaş eskisi kadar fazla yok. Savaşıyor olmaları hoşuma gitti ama bence eli silah tutan her Suriyeli ülkesine geri dönmeli. Fikirlerimi birazcık değiştirdiniz ama yine de Suriyelilerin ülkesine geri dönmesini istiyorum.