Daha fazla
Max.
Elin alman'ında kendi vatandaşı işsiz değildi. Ağır işlerde sömürmek için adam arıyorlardı aldılar. Senin kendi vatandaşın işsiz. Ekonomin berbat. Kaçak Suriyeli işçi çalıştırıyorsun. Çoğu çalışmayıp maaş yiyor. Kapasiten yetti mi anlamaya şimdi? Bir de haha atmış. Eminim bir halt anlatmayacağına ama bizdeki de umut işte.
Mültecileri bende sevmiyorum açıkçası ama sınır güvenliğimiz yok eğer sınır güvenliği yapılmayacaksa bütün göndermeyeceğimiz mültecilere vatandaşlık verilmeli bence en azından suç işlediklerinde hapse girerler kendi ülkemizde iki sevgili dışarıda gezmeye korkuyor ya en azından buna bir son verilmiş olur.
Profil fotoğrafında padişah olanla tartışmaya girmek kendinize yapacağınız en büyük saygısızlıktır.Tamam padişahım yapmayı denerim.
Bir de gelip okumuş ya çok zeki Emre Rekt. Gidin şunun diğer konulardaki mesajlarını okuyun da kahkahayı basın az. Siz AKP'li ve Osmanlıcılar öyle uyanıksınız ki. Sanki mültecilerin gitmesini istiyor gibi gelmiş buraya. Çok zeki vatandaş Emre Rekt ben mi getirdim bu adamları sen ve zihniyetin mi? Ayrıca ülkeyi bu hale kim getirdi ben mi senin oy verdiklerin mi? Gerçi oy verecek yaşta değilsindir de neyse.
Siz kendini uyanık sanan zihniyet bu adamlara vatandaşlık verip oy hakkı vermediniz mi? Bu adamlar da doğal olarak size oy verecek. Gönderir misiniz siz hiç bunları? Ne göndermesi maaş bağlarsınız ki bağlı zaten benim vergim.
Padişahım böyle doğruları söylüyorum ama kellemi almazsınız değil mi?
Bir de padişahım biz neden gerideyiz diye ağlamıyoruz. Biz zaten neden geride olduğumuzu biliyoruz. Sizin yüzünüzden gerideyiz diye ağlıyoruz. Merak etmeyin bir gün hepinizi bu ülkeden temizleyeceğiz. Arabistandaki şeyhlerinizle özel odalarınızda kalırsınız. Saygılar padişahım.
Bunu diyen de köpek fotoğraflı profil.Profil fotoğrafında padişah olanla tartışmaya girmek kendinize yapacağınız en büyük saygısızlıktır.
Daha kolayını söyleyim. Elinden gelen en iyi bölümü kazanıp oku ve yurt dışı için uğraş. Ardından iyi kötü bir iş bulup hayatının geri kalanını güzel geçir.
Benim en azından profil fotoğrafım köpek.Bunu diyen de köpek fotoğraflı profil.
Nasıl bir mantıktır bu? Almanya insanlar çalışmak istemediği için değil ülkedeki işçi sayısının yetersizliğinden dolayı dışarıda işçi aldı. Şu an bu ülkede çalışan Suriyeliler işçi fazlası olan bir ülkede işçi giderini düşürerek ülkede yaşayan vatandaşın elinden işini çalıyor. Zaten işsizlik bir sorun, bu durum işsizliği daha da kötü bir duruma götürüyor. Ankara'daki fırınlarda günde 12 saat ayda 30 gün çalışan Suriyeli/Afgan kaçak işçileri 1.000 liraya çalıştırıyorlar köle gibi.Suriyeliler nimettir Türklerin çalışmadığı işlerde çalışıyorlar. Tıpkı Almanya'ya giden Türkler gibi. Elin Almanı o işte çalışmıyor Türkleri getirip kullanıyorlarsa Suriyeliler de bu şekilde kullanılıyor.
Tüm dünyayı yüzüme vurdular bu benim hatam gibiMülteciler gitmeyecek, onlarla yaşamayı öğreneceksiniz. Bu kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.