Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Windows tuşu + R'ye basın.
Açılan "Çalıştır" menüsüne "MSConfig" yazın.
Açılan "Sistem Yapılandırması" bölümünden, üst tarafta yer alan seçeneklerden biri olan "Önyükleme" seçeneğine tıklayın. Ardından "Önyükleme Seçenekleri" bölümünden "Güvenli Önyükleme" seçeneğini işaretleyin.
Ağınızda tanımadığınız bir cihaz var ve bu cihaz size bu saldırıyı yaptı. HTTP yani güvenli olmayan bir siteye girdiniz mi? 192.168.1.1 adresinden tanımadığınız cihazları internetinizden atın, yasaklayın. WireShark üzerinden de bakılabilir ufak bir araştırın isterseniz dediğim şeyleri yaptıktan sonra.