MIUI 13 güncellemesi telefonu kastırır mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-11-05-15-52-54-607_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2022-11-05-15-52-54-607_com.android.updater.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 178
  • Screenshot_2022-11-05-15-52-43-078_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-11-05-15-52-43-078_com.android.settings.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 180
Güncelleyin. Android 12 telefonu hızlandırır. Ama MIUI arayüzü hayatımda gördüğüm en kötü arayüz. Arkadaşım Redmi Note 9S ile MIUI 12.5 sürümüne geçtikten sonra sistem donup kalmaya başladı. Sonra telefon bozuldu zaten OPPO aldık ikimizde.

Yükleyin (keşke benim telefona da gelse güncelleme).
El ile kurabilirsiniz. @Umut Nas hocam size yardımcı olacaktır.

Güncelleyin. Android 12 telefonu hızlandırır. Ama MIUI arayüzü hayatımda gördüğüm en kötü arayüz. Arkadaşım Redmi Note 9S ile MIUI 12.5 sürümüne geçtikten sonra sistem donup kalmaya başladı. Sonra telefon bozuldu zaten Oppo aldık ikimizde.

El ile kurabilirsiniz. @Umut Nas hocam size yardımcı olacaktır.

Garantisi gitmemesi lazım @Umut Nas yardım eder misiniz yeni konu açayım bununla ilgili.

Hocam 27 dakikadır onay bekliyor bari siz onaylayın :D

Son düzenleme:
Ben Redmi Note 9 kullanıyorum. Bende MIUI Global 12.5.5 Kararlı sürümü var. Daha güncellenmeyecek mi benim telefon?

Redmi 10 2022 giriş seviyesi cihaz sayılır. Android 11'de kalmanızı tavsiye ederim.
Düzenleme: Galiba benim telefonumda sadece yan etki yaptı.

Ben Redmi Note 9 kullanıyorum. Bende MIUI global 12.5.5 kararlı sürümü var. Daha güncellenmeyecek mi benim telefon?

Hocam Redmi not 9 bazı cihazlarda ROM'larda sıkışıp kalabiliyor isterseniz elinizle güncelleyebilirsiniz MIUI downloader uygulamasından ROM yükleyin ardından videodaki adımları deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı