Eğer telefona IMEI atma tarzı bir işlem yaptırdıysanız güncellemeyin. Ama telefon Türkiye'den alındıysa güncellenebilir.Geldi şu anda telefonum Android 11 sıkıntı olur mu?
Eğer telefona IMEI atma tarzı bir işlem yaptırdıysanız güncellemeyin. Ama telefon Türkiye'den alındıysa güncellenebilir.Geldi şu anda telefonum Android 11 sıkıntı olur mu?
Olmaz yükleyin zaten bu güncelleme sıkıntılı olsa niye telefona gelsin ki?
Bir ekran görüntüsü atar mısınız?
Yetermi.
Güncelleyin. Android 12 telefonu hızlandırır. Ama MIUI arayüzü hayatımda gördüğüm en kötü arayüz. Arkadaşım Redmi Note 9S ile MIUI 12.5 sürümüne geçtikten sonra sistem donup kalmaya başladı. Sonra telefon bozuldu zaten OPPO aldık ikimizde.Yetermi.
El ile kurabilirsiniz. @Umut Nas hocam size yardımcı olacaktır.Yükleyin (keşke benim telefona da gelse güncelleme).
Güncelleyin. Android 12 telefonu hızlandırır. Ama MIUI arayüzü hayatımda gördüğüm en kötü arayüz. Arkadaşım Redmi Note 9S ile MIUI 12.5 sürümüne geçtikten sonra sistem donup kalmaya başladı. Sonra telefon bozuldu zaten Oppo aldık ikimizde.
El ile kurabilirsiniz. @Umut Nas hocam size yardımcı olacaktır.
Yüklediniz mi hocam memnun musunuz?
Ben Redmi Note 9 kullanıyorum. Bende MIUI global 12.5.5 kararlı sürümü var. Daha güncellenmeyecek mi benim telefon?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.