MIUI hâlâ kötü mü?

• Konuyu başlatan Qualty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 5.264

Qualty

Hectopat
Makaleler
1
Sorum başlıkta. MIUI 13 geldi mi? Xiaomi kullanan varsa sorumu cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne versiyonu Snapdragon 778g, düz versiyonu 780G kullanıyor. İki işlemci de Snapdragon 855'in azıcık altında bir performans gösterecektir. İkisi de çok iyi cihazlar, MIUI konusunda sıkıntı çekmezsiniz ancak aynı fiyatta S20 FE varken ben almazdım açıkçası.

Bende öyle düşünüyorum 3 cihaz arasında kaldım.

MIUI 12.5 yüklü. Xiaomi MI 9T Pro kullanıyorum. Güçlü işlemci ve yeterli RAM ile yazılım kötü de olsa cihaz baş ediyor ve yavaşlama vs. görmüyorum anladığım kadarıyla. Alt model telefonlarda MIUI sorun yaratıyordu arkadaşların telefonunda. Bu husus birçok firma için geçerli sanırım. Günümüz koşullarında güçlü işlemcili vs. telefon almak çok zor. Pandemi başlarken 2400 TL'ye almıştım telefonu. Yurtdışı kaynaklı, kayıtsızdı ve ikinci eldi. O zaman bile Türkiye kayıtlı fiyatı en ucuz 5500 TL civarıydı. Gözüm gibi bakıyorum telefona.
Model olarak bilmiyorum ama az model çıkarıp yazılımına özen gösteren firma var mı Android'de bilmiyorum.

MIUI 12.5 yüklü. Xiaomi Mi 9T Pro kullanıyorum. Güçlü işlemci ve yeterli RAM ile yazılım kötü de olsa cihaz baş ediyor ve yavaşlama vs. görmüyorum anladığım kadarıyla. Alt model telefonlarda MIUI sorun yaratıyordu arkadaşların telefonunda. Bu husus birçok firma için geçerli sanırım. Günümüz koşullarında güçlü işlemcili vs. telefon almak çok zor. Pandemi başlarken 2400 TL'ye almıştım telefonu. Yurt dışı kaynaklı, kayıtsızdı ve ikinci eldi. O zaman bile Türkiye kayıtlı fiyatı en ucuz 5500 TL civarıydı. Gözüm gibi bakıyorum telefona.
Model olarak bilmiyorum ama az model çıkarıp yazılımına özen gösteren firma var mı Android'de bilmiyorum.

Xiaomi kendç uygulamalarında reklam veriyor mu?

OP 8 serisi öncesi Oneplus'ı diyorsunuz siz. 8 serisinden sonra Nord serisi adı altında orta segment, hatta N100 adı ile Oppo A53'ü kopyalayarak alt segment cihazlar çıkarmaya başladılar. OxygenOS 12 de ismi değişmiş ColorOS 12 olacak. Yani sizin dediğiniz özelliği tamamen kaybedecek.

Redmi 9T kullanıyorum, kutudan MIUI 12 ile gelmişti ve hiç kasmıyordu. Sonrasında 12.5 güncellemesini indirdim ve pişmanım. Telefon kasmaktan ölecek artık öyle bir durumda.

MIUI 12 sahip POCO X3 Pro model bir telefonum var. Sıkıntılar hayli hayli. Aşağıdan yukarıya doğru kaydırıyorum tüm uygulamaları görebileceğim çekmeceyi açmak için, siyah ekrana giriyor. Tek yolu telefonu kapatıp açmak. Bunun haricinde çok fazla bir şey ile karşılaşmıyorum.

Bir sorunsuz cihaz bana mı denk geliyor arkadaş? Millet Reeder'ın telefonunu yerden yere vuruyor yok şu sıkıntısı yok bu sıkıntısı var diyorlar. Telefonu rahatça kullanıyordum ki 3metreden düşene kadar :D

Hocam Reeder insanların 3 kuruş paralarına göz dikip sonucunda 6 aylık ömrü olan, her tarafı dökülen dış kasaya sahip olan, 6 saat sarjı dolup 3 saat giden, patlayacak kadar ısınan, plastik kokan, ixperia kalitesinde bir markadır.

Hocam Reeder insanların 3 kuruş paralarına göz dikip sonucunda 6 aylık ömrü olan, her tarafı dökülen dış kasaya sahip olan, 6 saat sarjı dolup 3 saat giden, patlayacak kadar ısınan, plastik kokan, ixperia kalitesinde bir markadır.

Reeder'i hâlâ kullanıyorum ben. Ve telefonu 800TL'ye almıştım aldığım fiyata göre de iyiydi yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı