Bildiğim kadarı ile lazer ile tedavi olsan da subay olmak istediğin zaman yaptıkları muayene de tedavi olduğun çıkıyor. Muayenede tedavi olduğun çıkınca komutanların yorumu nasıl olur bilemeyiz. Havacılık için konuşuyorum iki gözün toplamı 6-8 arasında olmalıymış. Uzağı görememe sorununda eksen kayması, derinlik algısı gibi testler yapılıyormuş ancak karacılarda nasıldır bilemem. Yakınında sorabileceğin bir subay varsa sorarsan daha iyi olur senin için.@Jira abi peki lazerle tedavi olursam subaylığın önüne engel çıkar mı? Benim bu mesleği olmam lazım, çünkü çocukluk hayalim subay olmaktı. Her türlü tedavisini yaptırabilirim, maddi durumum Türkiye standartlarına göre bayağı iyi. 10.000 TL civarındaysa sorun yok yaptırırım.
Ben devlet hastanesinde tedavi olursam hiçbir şekilde sağlık rapor kayıtlarını sildiremiyorum fakat özel hastanede tedavi olursam isteğe bağlı olarak sağlık rapor kayıtlarını sildirebilirim, bende bunun için özel hastanede tedavi olacağım. Bana patlayacağı 5000-10000 TL civarı bir para bu parayı da her türlü öderim maddi imkanım var.Bildiğim kadarı ile lazer ile tedavi olsan da subay olmak istediğin zaman yaptıkları muayene de tedavi olduğun çıkıyor. Muayenede tedavi olduğun çıkınca komutanların yorumu nasıl olur bilemeyiz. Havacılık için konuşuyorum iki gözün toplamı 6-8 arasında olmalıymış. Uzağı görememe sorununda eksen kayması, derinlik algısı gibi testler yapılıyormuş ancak karacılarda nasıldır bilemem. Yakınında sorabileceğin bir subay varsa sorarsan daha iyi olur senin için.
Askeri işler sıkıntılıdır. Vücudundaki ize kadar bakılan sağlık testlerinden geçiyorsun. Bayağı karmaşık yani.Ayrıca ben Deniz Kuvvetlerinde çalışmak istiyorum, eğer ki şartlar olmazsa bilemedim en kötü bir Hava Kuvvetlerinde çalışırım. Peki merak ettiğim şey Deniz Kuvvetleri için bu dediklerin geçerli mi? Başka bir şey var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.