Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Şu anda G213 kullanıyorum ve çok büyük gelmeye başladı o yüzden %60 klavye arıyışına geçtim ve bu iki klavyeyi buldum aralarından öneriniz ne olur? (bütçem: Kargo dahil 460) (aradıklarım: Uzun ömürlü olsun, basımı yumuşak olsun, sessiz olsun)
Gamakay MK61 link:
www.banggood.com
Geek GK61 link:
www.banggood.com
Son olarak RK61 hakkında ne düşünüyorsunuz?
Gamakay MK61 link:

GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Only US$61.99. GAMAKAY MK61 Wired Mechanical Keyboard with Gateron Optical Switch, Pudding Keycaps, RGB 61 Keys Hot Swappable Gaming Keyboard - New Version. Get the best gaming experience with this 2023 mechanical keyboard. Enjoy fast response time and smooth keystrokes with Gateron optical...

Турецкий: SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye 61 Tuş Sıcak Değiştirilebilir Gateron Optical Switch RGB Type-C Kablolu Programlanabilir 60% Düzen Oyun Klavyesi
Only US$62.99. The SKYLOONG GK61 Mechanical Keyboard is a 61-key hot swappable Gateron Optical Switch RGB Type-C wired programmable 60% layout gaming keyboard. It features a durable aluminum alloy frame, RGB backlighting, and a detachable USB Type-C cable. Enjoy a comfortable typing experience...
Son düzenleyen: Moderatör: