SPEAZCHY Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 828 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol merhaba, buradaki gamepadi aldım ürün iyi midir?
MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol merhaba, buradaki gamepadi aldım ürün iyi midir?
amir77 Hectopat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 1.023 Çözümler 1 Yer 🇷🇺 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #2 SPEAZCHY dedi: MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol merhaba, buradaki gamepadi aldım ürün iyi midir? Genişletmek için tıkla... Oyun salonlarında da aynı ürünü test etme fırsatım olmuştu, anlamıyorum ama hissiyatı bayağı iyi. Artı 0 Eksi
SPEAZCHY dedi: MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol merhaba, buradaki gamepadi aldım ürün iyi midir? Genişletmek için tıkla... Oyun salonlarında da aynı ürünü test etme fırsatım olmuştu, anlamıyorum ama hissiyatı bayağı iyi.
KS KS SPEAZCHY Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 828 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 amir77 dedi: Oyun salonlarında da aynı ürünü test etme fırsatım olmuştu, anlamıyorum ama hissiyatı bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Bu arada bu ürün replika değil mi? Artı 0 Eksi
amir77 dedi: Oyun salonlarında da aynı ürünü test etme fırsatım olmuştu, anlamıyorum ama hissiyatı bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Bu arada bu ürün replika değil mi?
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 28 Ocak 2024 #4 SPEAZCHY dedi: MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol merhaba, buradaki gamepadi aldım ürün iyi midir? Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam? Ürün nasıl? Artı 0 Eksi
SPEAZCHY dedi: MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol merhaba, buradaki gamepadi aldım ürün iyi midir? Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam? Ürün nasıl?
KS KS SPEAZCHY Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 828 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #5 432777 dedi: Aldınız mı hocam? Ürün nasıl? Genişletmek için tıkla... Aldım hocam ürün iyi geldi sıkıntı yoktu üründe DS4 Windows uygulaması ile renkleri falanda değişiyor gayet iyi F/P ürün. Artı 0 Eksi
432777 dedi: Aldınız mı hocam? Ürün nasıl? Genişletmek için tıkla... Aldım hocam ürün iyi geldi sıkıntı yoktu üründe DS4 Windows uygulaması ile renkleri falanda değişiyor gayet iyi F/P ürün.
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 28 Ocak 2024 #6 SPEAZCHY dedi: Aldım hocam ürün iyi geldi sıkıntı yoktu üründe DS4 Windows uygulaması ile renkleri falanda değişiyor gayet iyi F/P ürün. Genişletmek için tıkla... Peki mesela analoglarla oynarken sanki yön tuşlarıyla oynarmış gibi hissiyat olur ya o oluyor mu? Artı 0 Eksi
SPEAZCHY dedi: Aldım hocam ürün iyi geldi sıkıntı yoktu üründe DS4 Windows uygulaması ile renkleri falanda değişiyor gayet iyi F/P ürün. Genişletmek için tıkla... Peki mesela analoglarla oynarken sanki yön tuşlarıyla oynarmış gibi hissiyat olur ya o oluyor mu?