MLD M100 240GB SSD iyi midir?

Eki Görüntüle 940170

Eki Görüntüle 940184

Eki Görüntüle 940171

Senin gönderdiğin siteden yapmaya çalıştım ama pek yapamadım ama şunları gönderdim belki işe yarar.

Benim bu SSD'ye cevabım güzel bir SSD ileride hızı düşebilir belki. İdare eder bir SSD. SSD'lerden pek anlamam sadece hızlı olsun yeter. Okuma hızı güzel geldi. Zaten ilk defa SSD kullanıyorum. Diğer Patriot SSD'ler iyi midir bilemeyeceğim. Bilgisayarı 10 saniyede açıyor, bazen daha kısa bazen 15 saniye.
AS SSD biraz ağır bir test hocam. CrystalDiskMark ve ATTO ile de test edebilirsiniz. Orada daha yüksek çıkacaktır hızlar. Phison S11 varsa ATTO ile daha iyi sonuç verecektir. @hakan yaeger hocamın attığı linkten Phison Flash ID'yi indirip çalıştırın. Sonra karşınıza komut penceresi gelecek. Oradan SSD'nizi seçin. Sonrasında tüm bilgilerini çıkartacak program SSD'nin. Onları da bizimle paylaşın işte. :)
 
As SSD biraz ağır bir test hocam. CrystalDiskMark ve atto ile de test edebilirsiniz. Orada daha yüksek çıkacaktır hızlar. Phison S11 varsa atto ile daha iyi sonuç verecektir. @hakan yaeger hocamın attığı linkten phison flash ID'yi indirip çalıştırın. Sonra karşınıza komut penceresi gelecek. Oradan SSD'nizi seçin. Sonrasında tüm bilgilerini çıkartacak program SSD'nin. Onları da bizimle paylaşın işte. :)

1616671133453.png


Hocam seninkinden yapmaya çalışıyorum ama error veriyor SSD'mi seçiyorum ama olmuyor neyse Atto'dan attım.
 

Geri
Yukarı