MM oynayan Türk'lerin sadece Dust 2 oynaması

Çünkü algılaması basit harita yapısı kolay iletişim kurmayı sağlıyor. Diğer maplerde random eşleştiğin insanlarla uyumlu hareket etmek çok daha zor.
 
Yazınızın ikinci paragrafına dikkat ettiyseniz; diğer haritaların özelliklerini kendi beğenilerinize göre sıralamışsınız. İlk paragrafta zevkler ve renkler tartışılmaz kuralına karşı çıkıyorsunuz ama diğer paragrafta kendi zevklerinizi çok güzel açıklıyorsunuz.
Kimisine sadelik, yalınlık ve genel kullanım daha zevkli ve oynanabilir gelebiliyor. Nesnelerin ve mekanların kalabalık olduğu bir harita oyuncunun dikkatini bozmasına neden olabilir, çok kapısı olan bir yerde diğer oyuncuların pozisyon almaması sıkıntı yaratabilir vs. gibi nedenler olabilir.
"Zevkler ve renkler tartışılmaz" olgusunu kabullenirseniz ortada sorun kalmaz gibi geliyor.
 
Dust 2'de maçların diğer haritalara kıyasla çok daha hızlı bitmesi bunu sağlıyor bence. Küçük bir harita olduğu için turlar hızlı bitiyor.
 
Tanıdığım birisi vardı. Sürekli takımı yönlendirmeye çalışır, ölünce söver takıma suç atar, e-sporcu gibi davranırdı ama Dust 2'den başka map bilmezdi. Aklıma o geldi.
 
@Mr. Esat sen ne kadar egolu CS fan boy bir insansın. O map ona haz ediyordur eli alışmıştır. Öncekine konularına bakıyorum ciddem nefret içeren o kadar boş konular açmışsın. Lütfen dur CS artık iyi ama eskisi kadar iyi değil.
 

Geri
Yukarı