MM711 vs Glorious Model O Minus

Daha geçmedim siparişi hocam kartta para yokmuş, biraz daha araştırıp öyle alayım. Ama benim için ips olayı o kadar önemli olmayabilir, çok fazla fps oyunu oynamıyorum.

Hocam bu Glorious olanda kronik sorun var mı?

Forumda 2019'da açılan bir konuda temassızlık yaptığı söylenmiş.
Yeni batchleri geldi onların. Öyle sorunlar yok. 250 IPS yetersiz falan öyle şeyler yok. Zaman geçtikçe eskimiyor sensörler. 3310 bile okey.

Hocam model o sipariş ettiyseniz iptal edin bence 250 IPS çünkü. Günümüzde 250 IPS düşük sayılabilir FPS oyunları için. MM711 ise 400 IPS FPS oyunları için ideal değer.

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...MQFnoECA4QAQ&usg=AOvVaw1TIXMujTcBNpCD89mkxtck

Mcu zayıfsa isterse 1000 IPS olsun.

Yeni batchleri geldi onların. Öyle sorunlar yok. 250 IPS yetersiz falan öyle şeyler yok. Zaman geçtikçe eskimiyor sensörler. 3310 bile okey.

Hocam kesinlikle doğru söylemiş.

Hocam mouse elime ulaştı, fiyatına göre gerçekten güzel bir mousemuş. Orta boy eli olanlar için gayet kullanışlı.

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın memnun musun model odan?

Hocam memnunum ama elim büyük olduğu için mouse elime biraz küçük geliyor fakat çok sıkıntı yaratmıyor benim için, eliniz normal boyuttaysa alabilirsiniz, onun harici hiçbir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar mouse ile alakalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı