MMORPG için Bloody R90 Plus alınır mı?

gokbrk2

Hectopat
Bütçe konusunda herhangi bir kısıtlama yok ama MMORPG oyuncusuyum, o yüzden macrosunda mouse hareketlerini de koordinat olarak kaydeden bir mouse lazım. Wireless bir mouse istiyorum. Araştırdığım kadarıyla bu macro özellik sadece Corsair ve Bloody'de var. Corsair'in Wireless farelerinın hepsi kronik problemli diye yanaşmıyor. En makul seçenek Bloody R90 Plus gibi gözüküyor. Sizce alınır mı? Diğer önerilere de açığım ama dediğim gibi macrosunda mouse koordinatlarını kaydedip tıklama özelliğinin olması gerekiyor. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Makro yapacaksan alınabilir ama normalde o farenin özellikleri çok kötü. Önermem. Bütçe?

Bütçe olarak 3000TL'ye kadar çıkabilirim, ama fiyattan bağımsız Bloody kadar gelişmiş macrosu olan bir Wireless fare bulamadım.
Bu bütçede çok düşük özellikli bir fare bakıyorsun, 125 IPS 25 G gibi çok düşük değere sahip.

Makrodan bağımsız önerim DA V3 Pro olur.

@BerkayZ87

Bu bütçede çok düşük özellikli bir fare bakıyorsun, 125 IPS 25 g gibi çok düşük değere sahip.

Makrodan bağımsız önerim da V3 Pro olur.

@BerkayZ87

Ben de Basilisk Ultimate düşünüyordum ama Razer macrosu yeterli değil benim için. Ayrıca bu model de uygun fiyatlı bir model bilgisini vereyim. Sensör olarak iyi olmadığının farkındayım ama bu beni ne kadar etkiler? Farkını çok hissettirir mi? Rekabetçi oyunlardan ziyade MMORPG oynayan bir insanım. Ayrıca şu an kullandığım mouse da Rampage Greedy.

Ben de Basilisk Ultimate düşünüyordum ama Razer macrosu yeterli değil benim için. Ayrıca bu model de uygun fiyatlı bir model bilgisini vereyim. Sensör olarak iyi olmadığının farkındayım ama bu beni ne kadar etkiler? Farkını çok hissettirir mi? Rekabetçi oyunlardan ziyade MMORPG oynayan bir insanım. Ayrıca şu an kullandığım mouse da Rampage Greedy.
Makro için sensör pek önemli değil ama sensörü diğer oyunlar için yetersiz. Makro için alacaksan al derdim ama bütçen 3K, daha iyi önerileri @599108 yapabilir.

Macro için Razer Basilisk serisi güzeldi, yeterli değilmiş. Sırf macro için Bloody alınır mı ona pek bir şey diyemiyorum. Diğer özellikleri kötü çünkü, genelde baktığımızda çoğu macrolu mouse'da 2 veya 4 tane macro bulunuyor. 5 6 tane olup üst seviye var mı açıkçası bilemiyorum. Bakınıyorum biraz gözüme bir şey çarpmadı. Bütçeniz güzel, macro önemli olmasaydı güzel şeyler alınabilirdi.

Macro için Razer Basilisk serisi güzeldi, yeterli değilmiş. Sırf macro için Bloody alınır mı? Ona pek bir şey diyemiyorum. Diğer özellikleri kötü çünkü, genelde baktığımızda çoğu macrolu Mouse'da 2 veya 4 tane macro bulunuyor. 5 6 tane olup üst seviye var mı açıkçası bilemiyorum. Bakınıyorum biraz gözüme bir şey çarpmadı. Bütçeniz güzel, macro önemli olmasaydı güzel şeyler alınabilirdi.

Macro tuş sayısı olarak 2 yeterli ama yazılım olarak yetersiz geldi bana. Şu pixele tıkla diyebilmek istiyorum macroya. Razer bunu sağlamıyor maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı