MMORPG Oyun tavsiyesi

contezuma

Hectopat
Daha fazla  
Metin 2 öldü, Knight öldü, albionu sevmiyorum. Oyuncusu fazla olan, çeşitliliği olan Metin 2 tarzında önerebileceğiniz oyun var mı? Amacım oyundaki karakterimi her geçen gün geliştirmek item almak satmak. Böyle çok zorlama olmayan bir oyun arıyorum.

Silkroad Online'ın resmi Türkiye Server'ı açılacak, ekim ayında açılacağı söyleniyor. Silkroad yılların efsanesidir tıpkı Knight gibi. Daha önce oynadınız mı bilmiyorum fakat kesinlikle insanı bağlayan bir oyun.

Silkroad Online'ın resmi Türkiye Server'ı açılacak, ekim ayında açılacağı söyleniyor. Silkroad yılların efsanesidir tıpkı Knight gibi. Daha önce oynadınız mı bilmiyorum fakat kesinlikle insanı bağlayan bir oyun.
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama geçenlerde indirmiştim oyunu. Bir bakayım dedim şöyle ama oyuna girerken sıraya alıyor ve baya bekletiyor. Bu beklemeyi yaşamamak için da para vermek gerekiyor. Neyse oyuna girdim sonra. Biraz inceledim güzel ve keyifli bir oyuna benziyordu ama benimle birlikte düşük level olup da kasılan görmedim mesela. Muhtemelen Silkroad'ı da hep eskiler oynuyordur.

Yıllar önce 9 Dragons diye bir asya mmorpgsi vardı. Muhtemelen hala aktifler. +9 basmalı bol skilli oyun. O döneme göre görselleri çok iyiydi. Onun dışında GuildWars var ama rekabetçi değil. Paran varsa WoW, yoksa private serverları dene.

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama geçenlerde indirmiştim oyunu. Bir bakayım dedim şöyle ama oyuna girerken sıraya alıyor ve baya bekletiyor. Bu beklemeyi yaşamamak için da para vermek gerekiyor. Neyse oyuna girdim sonra. Biraz inceledim güzel ve keyifli bir oyuna benziyordu ama benimle birlikte düşük level olup da kasılan görmedim mesela. Muhtemelen Silkroad'ı da hep eskiler oynuyordur.
Bu dediğiniz international versiyon ve dediğiniz gibi oyuna girmek için belli bir miktar para yatırmanız gerekiyor. Onun dışında düşük lv karakterler bulmakta zor. Ama artı olarak söyleyebileceğim private server'larda gezen kanser kitle, global versiyonda yok. Ama yinede oynanacak gibi değil hem çok zor hem de fazlasıyla para harcamayı gerektiriyor. Yeni açılacak Türk server'ın da fiyatlar açıklandı ve pahalı değil . O yüzden arkadaşa Türkiye resmi sunucusunu önerdim. Yoksa İnternational Silkroad oynanacak bir durumda değil. Ama parası olan oynasın onlara birşey diyemem. 🙂

Moonlight Blade oyununu yıllardır takip ediyorum. Avrupa sunucusunun da geleceğini -umarım en kısa zamanda gerçekleşir.- epey zamandır söylüyorlar. Araştırın derim. Şuan aktif olan beni tatmin eden bir MMORPG maalesef yok.

Eğer gerçek para ile karakter al-sat, eşya sat işine girmeyecekseniz World of Warcraft hala dimdik ayakta.

Hem %100 emek ile bir yerlere geliyorsunuz hem de bir sürü ırk-sınıf var. Hepsini öğrenmek ayrı bir keyif, bir tanesinde uzmanlaşmak ayrı bir keyif. Çok detaylı olmasa da meslek sistemi var.

Tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı