onu bekliyorum hocam 6 haftası var dahaYakında Throne and Liberty çıkacak ona bir bak derim.
Rise Online knight online çakması Türk yapımı, kısaca copy paste + üzerine eklenmiş etkinlikler ve oyun modlarını barındırıyor. Bireysel oynamak neredeyse imkansız. 1 Levelden başladınız 62 levele kadar tek başınıza zar zor görev itemleriyle devam edilebilir ama sonrasında slot kesemez hale geliyor karakteriniz. Benim ve forumlarda yazan insanların deneyimi böyleydi. Oyun, oyuna yeni başlayan oyunculara karşı "oyuncu dostu" değil, doğru düzgün bir tutorial bile yok oyunda. Bunu defalarca anlatmaya çalıştım ama kimsenin umrunda olmadı. Benim gözümde sadece knight online oynamış ve knight'ın oyun tarzını bilen insanlar için açılmış private server gibi bir şey. Türk yapımı diye yenilik ve özgünlük bekleyerek beklediğim bir oyundu ama değilmiş. Bu yüzden tavsiye etmem, ek olarak bir oyuna başlarsan lütfen bizi de bu konu üzerinden haberdar etmeyi unutma.Sanırım BDO başlayacağım Rise Online da aklımı çeliyor gibi ama sizce nasıl Rise Online.
Rise Online Knight Online çakması Türk yapımı, kısaca copy paste + üzerine eklenmiş etkinlikler ve oyun modlarını barındırıyor. Bireysel oynamak neredeyse imkansız. 1 levelden başladınız 62 levele kadar tek başınıza zar zor görev itemleriyle devam edilebilir ama sonrasında slot kesemez hale geliyor karakteriniz. Benim ve forumlarda yazan insanların deneyimi böyleydi. Oyun, oyuna yeni başlayan oyunculara karşı "oyuncu dostu" değil, doğru düzgün bir tutorial bile yok oyunda. Bunu defalarca anlatmaya çalıştım ama kimsenin umurunda olmadı. Benim gözümde sadece Knight Online oynamış ve Knight'ın oyun tarzını bilen insanlar için açılmış private server gibi bir şey. Türk yapımı diye yenilik ve özgünlük bekleyerek beklediğim bir oyundu ama değilmiş. Bu yüzden tavsiye etmem, ek olarak bir oyuna başlarsan lütfen bizi de bu konu üzerinden haberdar etmeyi unutma.
Hangi sunucu? Nick ?Rise Online başladım oyuna ufak ufak trickler var onları oynayarak çözebiliyorsun hocam ayrıca oyunda premium almadan yükseldim zor mu evet zor solo oynamak doğru diyorsunuz oyunda eğer premium alırsanız 5 - 0 önde başlamış oluyorsunuz normal bir oyuncuya göre fakat yeterli zaman harcarsanız premium parasını da çıkartıyorsunuz saygılar.
BDO oynamak OLED monitör kullanmak gibi, OLED kullanınca diğer monitörler nasıl iğrenç geliyorsa BDO oynayınca da diğer oyunlar iğrenç geliyor, grafik bakımından değil ama oynanış bakımından diğer oyunlar çok hantal kalıyor artık, aslında grafik bakımından da iğrenç kalıyor da boşverSanırım BDO başlayacağım Rise Online da aklımı çeliyor gibi ama sizce nasıl Rise Online.
Galiada oynuyorum Play4Fun NickHangi sunucu? Nick ?
Irk ?Galiada oynuyorum Play4Fun Nick
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.