MNG Kargo İzmir Çamkıran Şubesi

Güleryüzlü, dürüst çalışmak ne ilkokullu olmaya ne de Tıp Fakültesini birincilikle bitirmeye bakar, bu tamamen karakter meselesi...
Aldıkları maaş az mı geliyor? Çalışmasınlar o zaman. Az maaş alıyor diye, beni hiç kimse mağdur etme hakkına sahip değil.
Ama sorun o da değil tabi. Dediğim gibi, mesleğine ihanet (haram kazanç) sözkonusu.

Aynı sorun bende de var. MNG Kargo Gaziler şubesi 5 gün önce verildi, 3 gündür kargom şubede. Gittigidiyor parayı onaylayacak neredeyse ama hala kargom gelmedi. Sonradan Aras Kargo'dan verdiklerim geldi. Şubeyi aradım temsilci yok, genel merkezi aradım azarladım bakacağız dedi kapattı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asgari ücrete çalıştırılan, ilkokul veya orta okul mezunu, kalifiye olmayan elemanlar, kimseye kızmamak lazım aslında.
Alacaklar Lojistik mezunu adam, güzelde maaş verecekler hiç böyle bir sorun olmaz.
Ağzına sağlık çok güzel söyledin ancak başta firmaların işine gelmez bu. Asgari ücretle öyle veya böyle çalıştırırlar birilerini, gelen şikayetlere de kulak kapatıyorlar zaten. Piyasada iş yapan hepi topu 5-6 lojistik firması olduğu için insanların çok bir seçim şansı da kalmıyor.

Yurtiçi kargo ile sorun yaşasan el mahkum yine onu kullanıyorsun :) Çoğu site başka seçenek bile sunmuyor çoğu zaman. O yüzden rezil edebildiğim kadar rezil etmeyi, ismini karalayabildiğim kadar karalamayı tercih ediyorum ben. Misal : Sürat Kargo Rezilliği - Hem alıcıdan hem göndericiden 54 TL ücret alındı!

Son durumu bildireyim.
Dün çabalarım sonucu en sonunda saat 15:00 civarlarında telefonu bir bayan açtı. "Birkaç dakika bekleteceğim müşteri var" dedi. Sabahın köründen beri bekliyoruz, birkaç dakika daha bekleriz diye ses etmedim. 2-3 dakika sonra konuşma sesleri geldi, arkadan bir adam "neden açıyorsun telefonu, açma demedim mi" dedi.

Yani şüphelerimde haksız değilmişim. Herhangi bir sorun veya yoğunluktan değil, işlerine gelmediği için açmıyorlar telefonları. Sanırım araya araya başlarını şişirdim, en son dayanamadı açtı.
Sonuç; tıpış tıpış ayaklarına gidip aldım kargoyu. Orada biraz sert konuşunca "bulunduğunuz bölgeye çıkan aracın şoförü şu an yok" dedi. Hangi firma bu tür bir gecikme yapsa hep aynı bahane söyleniyor.

Tabii ki şubeler arası hizmet kalitesi farkı vardır fakat seçeneğiniz varsa UPS kargoyu tercih etmenizi öneririm.

Siz gene şanslısınız, ben şubeyi arıyorum ''MNG kargoya hoşgeldiniz görüşmelerimiz kayıt altındadır'' diyor ve son. Kapanmış bir telefona baka kalan ben, neden kapanmadığını anlamayan ben, tıpış tıpış gidip alacak olan gene ben :(

Son 20 yılın en büyük efsanelerinden birisi kargo şubelerini aradığında telefonu açması. Efsane diyorum çünkü ilk seferde arayıp cevap alan birini henüz duymadım. Kayseri'de oturuyorum bana tam olarak 10 KM uzaklıkta olan bayi bile Cuma günü ellerine ulaşan kargomu Pazartesi günü anca getiriyor. Tüm bayilerde zaten genelde 1-2 kişi çalışıyor teoride telefonları açsalar bile nasıl yetişecekler bilmiyorum. Ama hızlı hizmeti geçtim bana gelen kargo hakkında bile bilgi alamıyorum. Amerika'dan getirttiğim mikrofon 15 gün içerisinde Kayseri'ye gelmişti de bayi bana 4 gün içerisinde anca getirmişti.

Aynısını yaşıyorum tam olarak, 06.06.2018 tarihinde şubeye gelen kargo elime hala ulaşamadı. Ne hikmetse Hollanda'dan UPS ile 2 günde elime geliyor, bu beyefendiler k*çlarını kaldırıp 2 km öteye teslimat yapamıyorlar. Benim diyecek sözüm kalmadı. Allah bunların belasını versin.

Sakarya Serdivan şubesini arıyorum müşteri temsilcisi kısmına kadar tuşluyorum ondan sonra çalıyor 1-2 dakika ve hat düşüyor. İşin garibi de GameEkstra'dan siparişiniz teslim edildi e-postası geliyor.

Bugün şansımı bir daha deneyeceğim. Bundan sonra da MNG varsa ben yokum Aras, UPS devam.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı