MNG Kargo kargomu başkasına teslim etmiş

Valyre0

Hectopat
Daha fazla  
Bundan yaklaşık 4 gün önce bir siteden ikinci el bir çizgi roman siparişi vermiştim. Kargomu MNG Kargo getirecekti sabah kargonuz dağıtıma çıkarılmıştır diye bir SMS aldım ancak kargom gelmedi. Şimdi ise kargonuz teslim edilmiştir diye bir SMS aldım ancak kargo elime ulaşmadı gönderiyi alan kişi olarak al** te** yazıyor. MNG Kargo'nun teslimat şubesini ve destek hattını aradım ancak saat 18.00'a kadar hizmet verdiklerini söylediler ve kapattılar. Ne yapmam gerekiyor harbiden çok sinir bozucu bir durum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-16 210735.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-16 210735.png
    28,9 KB · Görüntüleme: 75
Hocam bugün büyük ihtimalle kargonuzu yetiştiremedikleri için sonrasında merkezle de sorun yaşamamak adına teslim edildi gibi gösterip yarın ilk iş olarak teslim edeceklerdir. Bence yarın 4'e kadar falan bekleyin. Ondan sonra arayın müşteri hizmetlerini.

Bundan yaklaşık 4 gün önce bir siteden ikinci el bir çizgi roman siparişi vermiştim. Kargomu MNG Kargo getirecekti sabah kargonuz dağıtıma çıkarılmıştır diye bir SMS aldım ancak kargom gelmedi. Şimdi ise kargonuz teslim edilmiştir diye bir SMS aldım ancak kargo elime ulaşmadı gönderiyi alan kişi olarak al** te** yazıyor. MNG Kargo'nun teslimat şubesini ve destek hattını aradım ancak saat 18.00'a kadar hizmet verdiklerini söylediler ve kapattılar. Ne yapmam gerekiyor harbiden çok sinir bozucu bir durum.

Siz evde değilseniz bina görevlisine teslim edilmiş olabilir bende birkaç kere olmuşdu bir sorun isterseniz.

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim kargoyu bu sabah kapımda buldum biraz garibime gitti ama geldi sağ olun tekrardan.

Güzel eserrr YouTube midplus comic bakmanı öneririm bir.

Aaaa ben sizi biliyorum :D sizin arka bahçe çizgi roman dükkan gezisi videonuzu izlemiştim. Bir de inceleme videolarınız çok sarıyor onları izliyorum arada.

Güzel eserrr YouTube midplus comic bakmanı öneririm bir.

Yeni yeni çizgi roman okumaya başladım deadpool hikayesine giriş için bunu önermişlerdi.

En uğraştığım videoya denk gelmen mutlu etti beni en azından :)) yeni başladıysan videolara bak bir de ben birkaç öneri buraya vereyim. Hem ucuz hem güzel olanlardan.
Batman-gülen adam
Eğer para ayırabilirsen yürüyen ölüler kessinlikle set şeklinde 3K bence ucuz değer.
İnternette hoz comic Spider-Man PDF var onları bul oku 6 set diğer türlü çok pahalı :)
Deadpooldaxthanos Amazon'da şu an 100 TL civarında ama sen bir öneri videolarına bak yardımcı olur emin ol.

Şu an asm(1999) serisini okuyorum Life Story'i falan okudum. Yürüyen ölüler serisini gerçekten bir ara almak istiyorum dizisinden daha iyi olduğunu söylüyorlar.

Şu an asm(1999) serisini okuyorum Life Story'i falan okudum. Yürüyen ölüler serisini gerçekten bir ara almak istiyorum dizisinden daha iyi olduğunu söylüyorlar.
edessadan alırsan al şuan zam gelmedi 3 4 güne gelir ama kaçırma cidden daha sonra satarsın aldığın fiyata zam gelcek zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı