MNG Kargo Nasıldır?

Tamamen şubenin müşterilerine ve işlerine gösterdiği özenle alakalı. MNG kargodan 5 gün boyunca kargomu alamadığımı bilirim. MNG bende baya baya kara listede. Keza Yurtiçi kargonun da eve geldik evde yoktunuz deyip kargoyu gelip şubeden alın dediklerini de duydu bu kulaklar. (Tabii ki evdeydim) UPS kargonun kargomu başka birisine teslim etmesi şikayet kaydı oluşturmam ve kargoyu bir şekilde teslim alanın bana ulaştırması ve konuyla ilgili UPS kargodan bir cümle dahi olsa geri dönüş alamamam, Aras kargonun paketi iki kargo şubesi arası sürekli dolaştırıp teslimatı bir türlü yapamamasını saymıyorum bile. Sorunlar hiçbir zaman bitmiyor kargo firmaları ile ve ne zaman gerçekten acil bir işim olsa inatla sorun çıkarıyorlar. Ben yıldım arkadaşlar siz devam edin.

Bu işi çok iyi yapan şubeler var ve marka fark etmeksizin hiçbir zaman şu iyidir bu iyidir demeyeceğim. İşini düzgün yapan insanlara selam olsun.
[emoji122] [emoji122] [emoji122]

Aras kargonun genel müdürlüğü, yani merkez şubesi evimin 100m ilerisinde, Yurtiçi şubesi 150m. uzaklıkta, sürat ve mng de aşağı yukarı 400m. uzaktalar. Hepsi ile dönem dönem sorun yaşadım, şube yönetimi, personel yeterliliği ve psikolojisi, kargonun ağırlığı, hasar durumu vb. Bir çok etken var. Kargo işi şans işi malesef.

Aras kargonun genel müdürlüğü, yani merkez şubesi evimin 100m ilerisinde, Yurtiçi şubesi 150m. uzaklıkta, sürat ve mng de aşağı yukarı 400m. uzaktalar. Hepsi ile dönem dönem sorun yaşadım, şube yönetimi, personel yeterliliği ve psikolojisi, kargonun ağırlığı, hasar durumu vb. Bir çok etken var. Kargo işi şans işi malesef.
Evet aynen öyle teşekkür ederim

Mng ve sürat iyidir dostum yurtiçinden uzak durman sinir ve stres sağlığın için önemli kapının önünden bile geçmeyip geldik yoktunuz diyen bir şirket malesef koskoca televizyonu bile gidip şubeden almıştım karlı bir günde.

Mng ve sürat iyidir dostum yurtiçinden uzak durman sinir ve stres sağlığın için önemli kapının önünden bile geçmeyip geldik yoktunuz diyen bir şirket malesef koskoca televizyonu bile gidip şubeden almıştım karlı bir günde.
Ben Yurtiçi Kargo'dan memnunum 1 günde getirdi kargomu. Hem şubeden kovulmaktansa en azından alabilmelisin. MNG Kargo'nun bir şubesinde zavallı adamı tehdit etmişler, kargo kayıp fln. gibi uydurmacalar. MNG Kargo da 1 günde getirdi ama Yurtiçi'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı