MNG Kargo rezaleti

Bunu İncehesap'da böyle göndermiş olabilir. Ama Türkiye'de ne kargo şirketlerine ne teknoloji marketlerine gerekli incelemeler, cezalar uygulanmıyor. Parasını verip aldığınız ürün için bile aylarca uğraşıyorsunuz.

Kargo firmalarının kalitesi şubeye göre değişse de bu MNG kargo için geçerli değil. Adamlardan memnun olan insan sayısı 1-2 kişi anca.
Kitap almıştım bir keresinde ve MNG kargo getirecekti. Bir kaç gün geçti, dedim acaba kargo nerede diye. Bir baktım internetten, bir de ne gördüm sizce? "Kargoyu alıcı reddetti" daha kapımı çalmadan nasıl reddetmiş olabilirim acaba? Müşteri hizmetlerini aradım bir şey yapamayız, şubeden gidip alın dedi. Gittim şubeye öyle alabildim kargomu.

Merhaba, böyle durumlarda kargoyu aldıktan sonra sanırım sorumlu siz oluyorsunuz. Bu yüzden kargoyu almadan önce paketi inceleyip almanız daha doğru olur aksi taktirde kargo şirketi daha sonrasında tutanak tutmuyor.

Allah sizi inandırsın Yurtiçi Kargo şubesinin önünden geçerken sektirerek kamyona atıyorlardı kargoları..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı