MNG Kargo siparişimi evime getirmeyeceğini söyledi

Techno34

Decipat
Makaleler
4
Cidden anlamadım. Amazon'dan ürün sipariş ediyorum, adres bilgilerimi yazıyorum buna rağmen getirmiyorlar. Bir çalışan beni aradı ve" falanca kişi ile mi görüşüyorum?" dedi "evet" dedim."falanca bey ürününüz geldi ancak adresinize getiremeyiz oraya ürün teslim etmiyoruz" dedi."bende gayrı ihtiyari sabah uykudan yeni kalktığım için "tamam ben alırım sizin şubenizden" dedim. Anlamadığım şey şu: Beldede oturuyorum diye hiçbir kargom gelmeyecek mi? Hep ben mi alacağım? Genelde babamın iş yerine sipariş ederim ve oraya teslim ederlerdi ama ilk defa evime sipariş ettim ve getiremeyeceklerini söylediler. Bu durum MNG Kargo'ya has bir durum mu yoksa beldede oturuyorum diye mi böyle?

Böyle kargoculara gerçekten burada yazamayacağım hisler besliyorum daha önce böyle bir şey yaşadım ve adam laubali bir şekilde istediğin yere şikayet et bana ne diyor nasıl bir iş anlayamadım şikayet ettim ama hiç bir şey çıkmadı...

Her bölge de ayrı şube olur 7-10 km aralıklarla genellikle francheiselarda biraz daha yakın olabiliyor MNG de. O bölgenin kargocusu nasıl evine getiremez diğer bölgede bile olsa fark eden yol 10 km olacak Max o zaman kapıda sipariş niye seciyoruz bazen böyle insanlara sert konuştuğumu düşünüyorum sonra diyorum iyi ki konuşuyorum ılımlı konusunca böyle oluyorlar şimdi bir cingar cikartacaksin nasıl getiriyor oraya gor.

@Mamacita @AdaBagcibasi @452695 şimdi mesaj geldi "kargonuz adresinize teslim edilmek üzere yola çıkmıştır" diye. Ne bu şimdi? Kargomu getiriyorlar mı? Yoksa formalite icabı mı attılar?
Formalite diye düşünüyorum sinir krizleri geçirmeye hazır ol çünkü gün sonunda geldik evde yoktunuz diye çeşitli mail ve sms'ler alacaksın :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı