MNG Kargo şubede bekliyor gözüküyor

zınkbabake

Decapat
Daha fazla  
Dün sabah bana mesaj geldi kargomu teslim almak için kodu gönderdiler ama kargo dünden beri hâlâ şubede bekliyor gözüküyor. Şubeyi aradım bağlamadı sonra bende kargo numarasıyla kargo durumunu öğrenmeyi seçip numarayı tuşladım ve böyle bir kargo bulunmadığını söylediler. Sizce şubeye gitsem mi? Gitsem dağıtımda derler mi?(Kargoya verilme tarihi 12 mayıs)

Son düzenleme:
Dün sabah bana mesaj geldi kargomu teslim almak için kodu gönderdiler ama kargo dünden beri hâlâ şubede bekliyor gözüküyor. Şubeyi aradım bağlamadı sonra bende kargo numarasıyla kargo durumunu öğrenmeyi seçip numarayı tuşladım ve böyle bir kargo bulunmadığını söylediler. Sizce şubeye gitsem mi? Gitsem dağıtımda derler mi?(Kargoya verilme tarihi 12 Mayıs)

Şubeye bir gidin derim. Hatalı teslimat olmuş olabilir.

Bu aralar tüm müşterini şubeden almaya zorluyorlar. Hepsiburada Premium hesabımdan kedi maması kum vs almıştım MNG gel şubeden al diyor. Eve hiç uğramışlar yani. Zile basmışlar ve 3 kerede adreste bulamamışlar. MNG Kargo ile gönderim yapan şirketlerle çalışmayın. O hariç hepsi olur. Bunlar acayip bir teşkilat.

Bu aralar tüm müşterini şubeden almaya zorluyorlar. Hepsiburada premium hesabımdan kedi maması kum vs almıştım MNG gel şubeden al diyor. Eve hiç uğramışlar yani. Zile basmışlar ve 3 kerede adreste bulamamışlar. MNG Kargo ile gönderim yapan şirketlerle çalışmayın. O hariç hepsi olur. Bunlar acayip bir teşkilat.

MNG Kargo çok güzel bir kargo şirketi aslında. 100'den fazla kez alışveriş yaptım ve öyle durumlar yaşamadım. Amazon da MNG en iyilerden olduğundan MNG ile çalışıyor.

MNG Kargo çok güzel bir kargo şirketi aslında. 100'den fazla kez alışveriş yaptım ve öyle durumlar yaşamadım. Amazon da MNG en iyilerden olduğundan MNG ile çalışıyor.
Sizin şubeniz işini yapıyordur. Bizim bölgedeki şubelerle muhattap olmak zorunda kalsaydın MNG harflerini alfabeden çıkartırdın. Adamlar çalışmamaya yemin etmiş. MNG dağıtım yapmıyor. Genel müdürlük ise ilgilenmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı