Mahmut_ER34
Decipat
GittiGidiyor ise teslim alırsa kesin iade olur. Eğer teslim alınmaz ise müşteri memnuniyeti kapsamında yine iade ederler. Gittigidiyor bu konuda alıcıyı korur.
Linkedin ile ilgili hiçbir bilgim yok üstat.@MakeMyDay Sorun değil aslında, iade ettiğiniz belli. Ekran görüntülerinize baktığımda iade işleminin başladığını görüyorum. Bu ekran görüntülerini saklayın. Firmaya da ulaşmaya çalışın.
Ek olarak MNG'yi arayarak sorununuzu iletin. Ulaşamazsanız Linkedin'den MNG kargo üst yetkililerinden birini bulup ona yazabilirsiniz. Ben bazı durumlarda bu şekilde çözüme daha hızlı ulaşıyorum.
Misal, Genel Müdür Yardımcısına ulaşabilirsiniz.
Gökhan Yoluacik - Linkedin
Anlayamadım üstat baştaki cümleden özellikle kafam karıştı. Biraz açar mısınız?GittiGidiyor ise teslim alırsa kesin iade olur. Eğer teslim alınmaz ise müşteri memnuniyeti kapsamında yine iade ederler. Gittigidiyor bu konuda alıcıyı korur.
Ürün aldığın zaman, ürünü iade etmek istediğinde iade talebinde bulunuyorsun.MNG ye teslim ederken adres bilgisini siz mi verdiniz ?
Konu başlığında geçen ibarenin aksine ürünün kargo firması tarafından çalındığına dair birşey göremedim..(?)Ürün aldığın zaman, ürünü iade etmek istediğinde iade talebinde bulunuyorsun.
İade talebinde bulunma tuşuna bastığın an sana bir kod veriyor.
O kodu alıp, iade ürünüm var ve GittiGidiyor'dan aldım dediğinizde ve sadece o kodu verdiğinizde, ürünün hangi adrese gideceği otomatik sistemlere düşer.
Bu şekilde yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.