MNG Kargo ürünümü çaldı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GittiGidiyor ise teslim alırsa kesin iade olur. Eğer teslim alınmaz ise müşteri memnuniyeti kapsamında yine iade ederler. Gittigidiyor bu konuda alıcıyı korur.

@MakeMyDay Sorun değil aslında, iade ettiğiniz belli. Ekran görüntülerinize baktığımda iade işleminin başladığını görüyorum. Bu ekran görüntülerini saklayın. Firmaya da ulaşmaya çalışın.

Ek olarak MNG'yi arayarak sorununuzu iletin. Ulaşamazsanız Linkedin'den MNG kargo üst yetkililerinden birini bulup ona yazabilirsiniz. Ben bazı durumlarda bu şekilde çözüme daha hızlı ulaşıyorum.

Misal, Genel Müdür Yardımcısına ulaşabilirsiniz.

Gökhan Yoluacik - Linkedin
Linkedin ile ilgili hiçbir bilgim yok üstat.
Satıcı muhtemelen olaylardan haberdar ama gidip hemen yan taraftaki kargo şubesinden ürünü almıyor. Neden acaba?
Normal şartlarda direkt alması gerekir.
Kargo şubesi neden hemen neredeyse yanında olan bu gamemar mağazaya gidip ürünü teslim etmiyor?
Tuhaf ötesi.
Ürüne bir şey olma ihtimali de yok. Pıt pıt ile paketlenmiş. Tutup elinle fırlatsan, defalarca denesen yine de oyuncu kulaklığına hiçbir zarar veremezsin.
Hasarlı ürün de olamaz.
E zaten hasar olsa bana bildirmeleri gerekir değil mi?
Bilgi yok.
Marmaris/Muğla MNG Kargo şubesini arıyorum, adam telefonu açıyor hatta bekleteceğim diyip hatta bekletiyor ve açmıyor :)
GittiGidiyor ise teslim alırsa kesin iade olur. Eğer teslim alınmaz ise müşteri memnuniyeti kapsamında yine iade ederler. Gittigidiyor bu konuda alıcıyı korur.
Anlayamadım üstat baştaki cümleden özellikle kafam karıştı. Biraz açar mısınız?
Şu an çok düşünemiyorum, sandalyede oturmuş bir bacağım sürekli hareket halinde.
Anlayış gösterin lütfen :(

MNG ye teslim ederken adres bilgisini siz mi verdiniz ?
Ürün aldığın zaman, ürünü iade etmek istediğinde iade talebinde bulunuyorsun.
İade talebinde bulunma tuşuna bastığın an sana bir kod veriyor.
O kodu alıp, iade ürünüm var ve GittiGidiyor'dan aldım dediğinizde ve sadece o kodu verdiğinizde, ürünün hangi adrese gideceği otomatik sistemlere düşer.
Bu şekilde yaptım.

Ürün aldığın zaman, ürünü iade etmek istediğinde iade talebinde bulunuyorsun.
İade talebinde bulunma tuşuna bastığın an sana bir kod veriyor.
O kodu alıp, iade ürünüm var ve GittiGidiyor'dan aldım dediğinizde ve sadece o kodu verdiğinizde, ürünün hangi adrese gideceği otomatik sistemlere düşer.
Bu şekilde yaptım.
Konu başlığında geçen ibarenin aksine ürünün kargo firması tarafından çalındığına dair birşey göremedim..(?)

Evet, buraya kadar yaptığınız doğru görünüyor... Gerisi malum kargo ve satıcı arasında olan kısım...

Kargo firması çağrı merkezine ulaşabiliyor musunuz? Firma adrese gidip satıcıya mı ulaşamamış yoksa iade kargo ulaştığı şubede hiç dağıtıma çıkmamış mı öğrenmeye çalışın ? Bu kısım önemli... (satıcı kolay kolay gidip şb. den teslim almaz)

Çözülemeyecek bir problem değil... Gittigidiyor'u da konu hakkında bilgilendirmeniz yararınıza olacaktr...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı