MNG kargo yüksek ücret

Arkadaşın motosiklet brandasını ödünç almıştım, Corona yasaklarında farklı bir şehire gittiği için kargoyla gönderdim yeni bir branda parası kargo ücreti çıkmıştı. Parayla alakalı tecrübelerimde en içime oturan, zoruma giden olaydı yani. Arkadaşa 50 lira gönderip sen yeni branda al desem en azından içim acımazdı. Belki ücretler normaldir sektörde hiç bulunmadığım için giderleri bilemem ama Corona sebebiyle maaşlar asgari ücrete kadar düşmüştü neredeyse bir günlük maaşımı kargoya vermek zoruma gitti.

Valla dediğiniz gibi brandayı geri göndermek yerine kargo parasını gönderseydiniz sıfır branda alırdı.''Valla şahsi fikrim olarak söylüyorum soyguncu olmuşlar.''5 şehirden ayrı ayrı ürün söyleseniz 25 liradan 125 lira sadece kargo parası vericeğim.Ben en ufak kutuya 10 lira alırlar dedim.Hadi 5 lirada benden olsun 15 lira olsun dedim.25 Lira diyince şok oldum birden.

Valla dediğiniz gibi brandayı geri göndermek yerine kargo parasını gönderseydiniz sıfır branda alırdı.''Valla şahsi fikrim olarak söylüyorum soyguncu olmuşlar.''5 şehirden ayrı ayrı ürün söyleseniz 25 liradan 125 lira sadece kargo parası vericeğim.Ben en ufak kutuya 10 lira alırlar dedim.Hadi 5 lirada benden olsun 15 lira olsun dedim.25 Lira diyince şok oldum birden.
Kargo firmasını yazmayı unutmuşum Yurtiçi kargo. Büyük ihtimal hepsinde fiyatlar aynıdır. Kişisel gönderiler için bildiğin soyguncular bana kalırsa. Kurumsal gönderilerde koca koca koliler için 6 lira alıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı