Mobil oyunların kötü olması

Ajan1

Hectopat
Katılım
18 Şubat 2021
Mesajlar
209
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce niye oyun yapımcıları mobile yelken açmıyor? Özellikle neredeyse herkeste telefon varken böyle bir madeni sizce niye görmüyorlar? Hiç yok değil ama bence neredeyse iyi olarak bayağı az oyun var bence mobilde ve de eğer hafızadan dolayı diyeceksiniz bence hafızadan dolayı değil. Sonuçta bilgisayar oyunlarının da yeri bayağı fazla ve bazı bilgisayardakiler yükleyemiyor. Mobil kullanıcı sayısı fazlayken neden yönelmiyorlar?
 
Benim düşüncem bilgisayarlar çok pahalı ve PC oyunları da çok pahalı oluyor bu yüzden olabilir. Kısacası paradan kaynaklı bir de çoğu kişinin telefonu yeni değil ve olası yüksek grafikli bir oyunu açamaz açsa bile oynatamaz PC de en azından GeForce Now gibi bir seçenek var.
 
Telefonların kapasitesi çok yüksek ancak telefon oyuncusu kitlesinden para kazanma yolunun oyun içi satın alımlar olduğu için yüksek bütçeli oyunlar geliştirilmiyor.
Şahsen mobil pazarının genişlemesini istemiyorum. Daha fazla PUBG Mobile tarzı oyunlar, CoD mobile tarzı oyunlar. Gece rüyamda görsem korkarım, aman hocam.
Maalesef genişlemeye devam ediyor ve telefon oyunu mekanikleri(Kasa açma, uygulama içi ödeme) birçok oyuna gelmeye başladı. Fifa ve NFS gibi birçok oyun serisine mobil oyunlardaki ödeme sayfaları eklendi.
 
Illa PUBG Mobile tarzı olması gerekmiyor ki.
Olacaksa o tarz oyunlar olur. Maalesef millet o tür oyunlara deli gibi paralar yatırıyor. Aylık aldığı maaşı yatıranlar var. Bu haldeyken cidden telefonlara kaliteli oyunlar çıkacağını nasıl düşünebiliriz?

Her mobil oyun firması oyunculardan nasıl para yolabilirim derdinde. Bu dönem için konuşmak gerekirse mobil için iyi bir oyun çıkması imkansız.
 
Aslında bı tane çok büyük bilgisayar oyunu firması telefona oyunlarına iyi bir oyun çıkarsa belki bilgisayar firmalarının dikkatini çekebilir vede bı ilki yapmazlarsa mobil oyuncularda pubg mobil gibi mobil oyuncular bu oyunların peşinden gidecek
 

Geri
Yukarı