Mobil yazılım hakkında sertifika almak

admrc61

Kilopat
Katılım
5 Ocak 2014
Mesajlar
213
Makaleler
3
Merhaba,

Ben 26 yaşındayım ve İstanbul/Pendik'te oturmaktayım. Bir süredir mobil yazılım geliştirme ile ilgilenmekteyim. Udemy üzerinden atıl Hoca'nın Android yazılım geliştirme dersini almaktayım. Fakat iş konusunda kullanabilmek için iyi eğitim veren bir kursa gidip sertifika almak istiyorum. İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz veya tecrübe ettiğiniz yazılım kurs yeri var mıdır? Bu konuda nasıl ilerleyebilirim?
 
Hocam aldığınız sertifikadan ziyade yaptığınız ürünler sizin güvenceniz olabilir. Bana sorarsanız sertifika vs almaktansa kendiniz bol bol uygulama geliştirip bir portfolyo oluşturun. Ben bir işi yapabiliyorum diye sertifika almanın etkisi 1 ise o işi halihazırda yapıp örnek göstermenin etkisi 10'dur
 
Bildiğim kadarıyla, isterseniz dünyadaki bütün sertifikalara sahip olun, iyi bir çalışan değilseniz iş bulmanız zor. Kendinizi geliştirip GitHub üzerindeki open-source uygulamalara destek olup iyi bir portfolyo hazırlamanız daha iyi olacaktır. Eğer yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar.
 
Herkes öyle der, ama kendilerinin bir projesi de, iş deneyimi de yok. Sen önce öğrenmeye odaklan. Sertifika v.s. sonra alınır bir şekilde. Sertifika veya kazanacağın para yada başka bir şeylere odaklanırsan hedefinden uzaklaşırsın.
 

Geri
Yukarı