Mobile Coin ile madencilik telefonlara sıçrar mı?

sedat749

Femtopat
Katılım
21 Mart 2021
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, Google Play Store'da "Mobile Coin" diye bir uygulama var. Amazon ve Play Store Card veriyor, tabii dönüşüm yapmak istersek. Bilgisayardan telefonlara sıçrama ihtimali var mı bu kripto paraların? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Herhangi bir ücret ödemediğim için şu anlık kenarda duruyor, arada giriyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef böyle bir olanağın olacağını düşünmüyorum. Kazım yapmak için güçlü ekran kartları kullanılıyor ve yediği enerjiden yola çıkarak bir kazanç sağlıyor bildiğim kadarıyla. Telefonların güç kapasitesinin çapı kendine anca yetiyor. O yüzden bunun zor olacağını düşünüyorum. Daha iyi bilen birileri yorum yaparsa iyi olacaktır. Bu arada yatırım tavsiyesi değildir :)
 
Şu anda bazı mining uygulamaları var. Gerçekten kazıyor. Lakin kazınan coinler daha piyasaya sürülmemiş coinler. Yani bir değeri yok. İnsanlar belki ileride değerlenir diye indiriyorlar. Ama ileride değerlenmeyecek, bu gerçeği kabullenmek istemiyorlar. Yukarıdaki arkadaşın dediği tamamen doğrudur, telefonların ömründen de yiyebilir. İstersen yap, sana kalmış.
 

Geri
Yukarı