Elektronik ModArt-M7 R5 5600 6650 XT hazır sistem 13.999 TL

xakiran

Hectopat
Kasa iyi değil değiştirilse iyi olur. Alacak kişiler geri kalan fiyat performans olmuş.
Normalde İtopya daha da kötü olan GamePower kasalar kullanıyor fakat içerik üreticilerinden çekindikleri için ''Thermaltake iyidir'' diyerek koymuşlar.
Kasadan önce ssd değiştirmek daha mantıklı bence.
725 TL fiyat farkı var, NVMe M.2 arabirimini kullanan Kioxia Exceria SSD'lerde kronik sorun olup olmadığına emin değilim. Açılan konularda bir taraf ''var'', bir taraf ''yok'' yazmış.

Normalde İtopya daha da kötü olan GamePower kasalar kullanıyor fakat içerik üreticilerinden çekindikleri için ''Thermaltake iyidir'' diyerek koymuşlar.

725 TL fiyat farkı var, NVMe M.2 arabirimini kullanan Kioxia Exceria SSD'lerde kronik sorun olup olmadığına emin değilim. Açılan konularda bir taraf ''var'', bir taraf ''yok'' yazmış.
Hocam ben çok araştırdım kioxia ssd ler sıkıntılıymış almak istemiyorum. Şu an tek şüpheli olduğum şey psu eğer psudan emin olursam direk alıcam.

Hocam ben çok araştırdım kioxia ssd ler sıkıntılıymış almak istemiyorum. Şu an tek şüpheli olduğum şey psu eğer psudan emin olursam direk alıcam.
PSU konusunda sıkıntı çıkartan bir marka değil diye biliyorum Thermaltake. 650W 80+ PSU kullanıyor.
SSD'de sorun yok. Kioxia'nın SATA SSD'sinde sorun var, M.2 SSD'sinde yok.
Bilgilendirmeniz iyi oldu.

1659111071572.png

5 aylık sistemde değerlerim böyle oldu.

Hocam ben güvenemedim ya geçen bir sürü sorunlu olanlar gördüm keşke almasaydım diyordu biri diğeri okuma hızı yavaşlıyormuş falan.

Eki Görüntüle 1467873
5 aylık sistemde değerlerim böyle oldu.
Hocam yani dün beni o kadar manipüle ettiler ki sağda solda aynı gözle bakamıyorum açıkcası. Hem samsung bilindik marka diye ona yönelmek istedim. Zaten kasa değişcek kadar bütçem yok açıkcası. O zaman alınır diyorsunuz bu pcye değil mi hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı