Modem arayüz değerlerinin aniden düşmesi

fatihboysan

Hectopat
İyi sosyaller, kolay gelsin. 3 yıldır TTNET kullanıcısıyım. İlk iki ay VDSL kullandım herhangi bir sıkıntım olmadı(ufak tefek kopmalar hariç). Sonrasında VDSL kullanamaz oldum. Tam kopma diyemeyeceğim ama download ve upload değerlerim resmen sıfıra yakın çıkıyor ve interneti kullanamıyorum. Modemi resetlediğimde 1 ila 1 buçuk saat normal sonrasında yine aynı. Bende bu sebepten ADSL'e döndüm. ADSL de böyle sıkıntılar yaşamadım fakat takdir edersiniz ki ADSL bayağı yavaş kalıyor. Sizce bu sorun neden kaynaklı olabilir?
Modem: AC1200 TP-Link model: VC220-G3U

Dosya Ekleri

• IMG_20210310_010629.jpg
    IMG_20210310_010629.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 39
Ev içindeki telefon-internet kablo tesisatında kabloya ek yapılan bir yer varsa eğer sorun bundan kaynaklanıyor da olabilir. Ek yerleri boncuk konnektör vb. kullanılmadan yapıldığında zamanla hat kalitesini düşürebiliyor.

Ev içindeki telefon-internet kablo tesisatında kabloya ek yapılan bir yer varsa eğer sorun bundan kaynaklanıyor da olabilir. Ek yerleri boncuk konnektör vb. kullanılmadan yapıldığında zamanla hat kalitesini düşürebiliyor.
Kobloları göz yordamıyla kontrol ettim gözle görülür bi ek yok fakat diyelim ki var! Peki bu adsl de sıkıntı yapmayan ama vsdl de sorun teşkil edebilecek bir durum mudur? Çünkü adsl de gayet normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı