Modem arayüz şifre hatası

Mervebk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
TP-Link modem arayüzüne bağlanırken şifre hatalı uyarısı alıyorum ve şifreyi daha önce değiştirmedim. Şu an 1 tane şifre deneme hakkım kaldı bu da yanlış olursa cihaz kısıtlanacakmış. Müşteri hizmetleri ile görüştüm farklı bir şifre söyledi fakat denersem yanlış olursa diye deneyemiyorum şu an. Belli bir zaman sonra şifre deneme haklarım yenilenir mi yoksa sürekli 1 tane mi kalır doğrusunu girene kadar bilgisi olan var mı? Ve kısıtlanırsa kurulumu benim yapamayacağımı söylediler cihazın üzerinde de "lütfen resetlemeyiniz" yazıyor. İnternetten baktığım kadarıyla kurulum yapabileceğim bir şey gibi görünüyor ama müşteri hizmetleri yapamazsınız deyince bilemedim onlar farklı bir şey mi yapıyor diye. Bu durumda ne yapmalıyım bilgisi olan var mı acaba?

Normalde böyle durumlarda direk modemi resetleriz ve bir sorun olmaz. Modemin üzerinde neden resetlemeyiniz yazdığına ve müşteri hizmetlerinin siz yapamazsınız demesine anlam veremedim.

Telekom modemi mi?

Aşağıdaki şifreleri deneyin.

Kod:
Kullanıcı adı: admin
Şifre: admin

Şifre: turktelekom

Şifre: ttnet

Şifre: password

Kullanıcı adı: ttnet
Şifre: ttnet

Şifre: Yok, boş bırakın.

Onların verdiği şifreyi deneyiniz. Başka cihaz mesela telefondan da sisteme girmeyi deneyebilirsiniz. Hakkın bitmiyor yani modemi kapat aç, yine girme hakkın olsun. Resetlemeye geleceksek büyük ihtimal otomatik kurulum yok. Yeniler tak çalıştır çünkü sizin ki manuel kurulum gerekiyor herhalde ondan öyle yazmışlardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı