Modem arayüz şifresi bozuk

@AnotherJourney hocam TurkNet Türk Telekom'a Türk Telekom TP-Link'e TP-Link'te geri Türk Telekom'a yönlendirdi.@jetboy_hrn1990 olmuyor hocam.
@Mahmut_ER34 hocam bildiğimiz resetleme. İğne yardımı ile sabahtan beri 10 kere sifirlamisimdir.
Mümkün değil. Reset sonrası alttaki yazan şifre ile girilir. Klavye doğru basıyor değil mi? Başka modeme bağlı değilsiniz? Hatta mümkünse kablo ile deneyin.

Mümkün değil. Reset sonrası alttaki yazan şifre ile girilir. Klavye doğru basıyor değil mi? Başka modeme bağlı değilsiniz? Hatta mümkünse kablo ile deneyin.

Hocam daha önceden çok resetleme işlemini yaptım, çok fazla modem kurulumu yaptım. Anormal bir durum var farkındayım.

admin-turktelekom
admin-
admin-ttnet
admin-1234
admin-admin

Bunları denedim Türk Telekom yazanı çok fazla denedim. Zaten anormal bir durum var normalde PC'den girerken şimdi giremiyorum arayüze el ile IP atıp telefondan giriyorum.

Hocam daha önceden çok resetleme işlemini yaptım, çok fazla modem kurulumu yaptım. Anormal bir durum var farkındayım.

admin-turktelekom
admin-
admin-ttnet
admin-1234
admin-admin

Bunları denedim Türk Telekom yazanı çok fazla denedim. Zaten anormal bir durum var normalde PC'den girerken şimdi giremiyorum arayüze el ile IP atıp telefondan giriyorum.
Bunların bazılarında olmuştu şimdi hatırladım. Donanımhaberde biri f12 ile arayüz root şifresini değiştirip girmişti. Arayıp bulmak lazım. Ben bir bakıyım bulursam atarım. Root hesabına girmek gerekiyor.

@AnotherJourney hocam TurkNet Türk Telekom'a Türk Telekom TP-Link'e TP-Link'te geri Türk Telekom'a yönlendirdi.@jetboy_hrn1990 olmuyor hocam.
@Mahmut_ER34 hocam bildiğimiz resetleme. İğne yardımı ile sabahtan beri 10 kere sifirlamisimdir.
Reset olduğuna eminsiniz değil mi?1 kere bas çek değil. Bazılarında 5 saniye bekleyince ışıklar git gel yapınca oluyor.

Reset olduğuna eminsiniz değil mi? 1 kere bas çek değil. Bazılarında 5 saniye bekleyince ışıklar git gel yapınca oluyor.

Hocam dediğim gibi düzgün şekilde reset attım.
Çok defa, başkalarına da attırdım hatta sorun benden değil. Modemi değiştirdik, farklı bir modem aldık çünkü modemin öldüğünü söylediler. IP alamıyor, arayüze de girilmiyor. Farklı bilgisayarlarda da durum aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı