Modem arayüzü şifresi değiştirilirse ne olur?

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Minecraft için port açacaktım. Modem arayüzüme girdim şifreyi girdim benden şifre değiştirmemi istedi. Şimdi ben bu şifreyi değiştirsem evdeki modeminde şifresi değişir mi yoksa modem arayüzünün mü şifresi değişir değiştirirsem bir şey olur mu?

Modem arayüzünün şifresi değişir wifi şifresi değişmez, koyduğunuz şifreyi unutmamaya çalışın aksi taktirde kutuyu sıfırlamanız gerekebilir.

Merhaba. Minecraft için port açacaktım. Modem arayüzüme girdim şifreyi girdim benden şifre değiştirmemi istedi. Şimdi ben bu şifreyi değiştirsem evdeki modeminde şifresi değişir mi yoksa modem arayüzünün mü şifresi değişir değiştirirsem bir şey olur mu?

Sadece arayüz. Değistirmek zorunda değilsin. Opsiyonel olarak 100 TL gibi ufak rakamlarla VDS alabilirsin veya ngrok adlı yazılımı araştırabilirsin.

Aynı İSS'ye ait tüm modemlerin arayüz şifresi hemen hemen aynıdır, bu yüzden modem güvenlik için sizden şifreyi değiştirmenizi ister.
(Değiştirmezseniz o modeme bağlı diğer kullanıcılar standart şifreyi girip modemin ayarlarını değiştirebilir.)

Son olarak sadece modem arayüzünün şifresi değişir, Wifi şifresi değişmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı