Modem Arayüzündeki CRC Değeri neden yükselir?

Hayır Türk Telekom'un verdiği modemi kullanıyorum ismi ZTE

Hocam bugün aradım Türk Telekom'u sorunumu söyledim arıza kaydı oluşturdular ekip gönderecek misiniz diye sordum "ilk olarak uzaktan hattınızı inceleyeceğiz" falan dediler. 2-3 saat sonra aradılar.
"Hattınızda sorun görünmüyor hattan geçen hız değerleri normal, Modem'de sorun olabilir modem firması ile görüşün" dediler.

Ben ASUS modemle aynı sorunu yaşadım. Çözmek için çok uğraştım, kablolar, splitter vb. hiçbiri çare olmayınca ASUS müşteri hizmetlerini aradım. Güncel yazılımı değil de iki versiyon önceki yazılımı kurmamı istediler ve sorun o şekilde çözülmüştü. Sizin yaşadığınız problemin de Telekom'la alakalı olacağını sanmıyorum.

Ben ASUS modemle aynı sorunu yaşadım. Çözmek için çok uğraştım, kablolar, splitter vb. hiçbiri çare olmayınca ASUS müşteri hizmetlerini aradım. Güncel yazılımı değil de iki versiyon önceki yazılımı kurmamı istediler ve sorun o şekilde çözülmüştü. Sizin yaşadığınız problemin de Telekom'la alakalı olacağını sanmıyorum.
Yarın yeni modem alıp deneyeceğim hocam olmazsa tekrar turktelekom'u arayacağım. Modemi servise göndermekle falan uğraşmak istemiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı