Modem geçmişi sıkıntı yaratır mı?

Daha fazla  
Dalga geçilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum ergenlikte malum şeylere girdik ve şu aralar TikTok'ta falan modem geçmişi videoları falan gördüm bu sıkıntı yaratır mı? Malum sitelerin modem geçmişinde bulunması veya telefondan izlendiği için telefona zararı falan olur mu kısacası bir sıkıntı yaşatır mı modemi resetledim geçmiş temizlenmiş midir?

Nasıl yani şu an ne değişti.

Şimdiki modemlerde aşım derdi filan olmadı için genelde hep sınırsız internet veriyor yani gidipde baban sormaz internet servis sağlayıcısına nerelere girildi diye ayrıca reset atsan bile durur sonuç olarak kayitlara yazılımış.

Şimdiki modemlerde aşım derdi filan olmadı için genelde hep sınırsız internet veriyor yani gidipde baban sormaz internet servis sağlayıcısına nerelere girildi diye ayrıca reset atsan bile durur sonuç olarak kayitlara yazılımış.

Sormaz zatende ben içim rahat olsun diye silmek isterim olmasa bile öyle bir şey bu sıkıntı yaratır mı bana zararlı bir durum.

Geçmişiniz operatörde her zaman belli bir süre tutulur, modemin değişmesi durumu değiştirmez. Yetişkin içeriklerini izlemeniz başınıza iş açmaz ama ola ki içerikte 18 yaşından küçük biri varsa hat sahibinin başı ciddi derecede belaya girer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı