Rehber Modem Hat Değerleri

Aslında bana atanmış bir paket yok. Çalışan yakını olduğum için internete her hangi bir paket tanımlanmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda paket yok diyor. Sanırım alt yapının desteklediği en son hızı vermeye çalışıyorlar. Tam bilmiyorum. Dediğiniz gibi hızı bir tık kıstırmam ne gibi avantaj sağlayacak? Çünkü herhangi bir kopma yada kesinti yaşamıyorum.

Arkadaşlar selamlar, arkadaşımın böyle değerleri var, ben bu değerlerle sıkıntı olmadan 16 mbit internet alabilmesi gerektiğini söylüyorum fakat ttnet kendisine veremediklerini iletmiş, bu hat değerlerine rağmen niye alamadığını sorduğunda bilmiyoruz demişler. Burada olabilecek sorun nedir sizce ? Nasıl bir yol izlenmeli ben çözemedim. Hat değerli karşılıyorsa ne sebeple veremeyebilirler ? Teşekkürler.

16 alabilir evet ancak sorun güçle alakalı gibi hatta sıkıntı yok gözüküyor. Telekom'la görüşüp yine de yükseltmelerini isteyin çoğu zaman yalan söyleyebiliyorlar ya da bilmediklerinden.
Aç bir firma interneti senden alalım reis

Hat değerleri iyimi sizce

VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 6.200 Mbps 35.900 Mbps
Actual Net Data Rate: 6.143 Mbps 35.839 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 26.3 dB 21.1 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 8.6 dBm 14.5 dBm
Receive Power: -1.0 dBm 7.4 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 9.5 dB 7.0 dB
Attainable Net Data Rate: 31.340 Mbps 79.059 Mbps

Hat modunuz neden ADSL? Bir sıkıntı var konuşun servis sağlayıcınızla 24Mbit paketler VDSL olmuyor mu?
Benim durumum biraz farklı. Çalışan yakını olduğum için ADSL üzerinden verebilecekleri en son hızı vermeye çalışıyorlar sanırım. Çalışanlarına uyguladıkları tarife böyle. O yüzden VDSL alamıyorum. Alırsam ücretli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…