Rehber Modem Hat Değerleri

Hat değerleri iyimi sizce
Resim atacaksınız yukarıdakileri görmediniz mi nasıl vermişler.
VDSL zaten alamazsın yukarıda yazana aldırma. Bölgenizde VDSL olsa bağlarlardı zaten çalışan yakını iseniz de VDSL fiber etkileyemeyecektir varsa sorgulayın yine de o tarifye geçersiniz. Olduğunu düşünmüyorum zaten.

İyi günler, Ben geçen haftaya kadar 24 mbps hız ve 6 upload alıyordum ve snr değerleri 12 civarlarındaydı. Sonra bir anda internet gidip geldi ve anlık hat değerlerim aşağıdakilerdir.2 kez arıza kaydı açıldı fakat sorun Türk Telekomda değil deniyor.Ben modem ayarlarında kararlılığı 4'e çekersem hız 23 oluyor ve maksimum hız 28 gözüküyor. İç tesisat ve modemdedir dendi. Modemim Keenetic extra dsl 2 ay oldu alalı. Eğer iç tesisat ise kablo değiştiricem. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2020-05-25_204337_192.168.1.1.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 77
Modemi sıfırlayıp yeniden yapılandırın kararlılıkla filan oynamayın otomatik yapsın. Değerler normal değil. Hatta da sıkıntı olabilir.
Dediğiniz işlemi yaptım modem snryi 8' e çekip hızı 18'e yükseltiyor. Birazda böyle kalsın o zaman ama eski kullandığım değerler bu değil.

[TD valign="bottom"]
Hat Durumu​
Hat standardıVDSL
Kanal türü​
Hızlı
Aşağı yönde hat hızı (kbit/s)51192
Yukarı yönde hat hızı (kbit/s)8189
Alt sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 24.5
Ana sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 28.7
Aşağı yönde hat zayıflaması (dB)6.9
Yukarı yönde hat zayıflaması (dB)3.6
Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV)14.4
Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV)9.1
Aşağı CRC12
Yukarı yönde CRC0
Aşağı FEC174
Yukarı yönde FEC0
[/TD]

zaten 50 megabit alabiliyorum. pingim 7 ms. 100 megabit alabilirmiyim acaba.

Az önce Cat6 ile kablo çektik. Şuan ki değerler ve önceki değerler. Şuanki değerler iyi midir ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…