Rehber Modem Hat Değerleri

Kablo yeniledim sonuç bu.

Berbat internetimin sebebini buldum. 3 Mbps Downloadımla beni yalnız bırakın.

TTNET. Fiber kablolar çekilmeden önce hızım ortalama 9 Mbps idi. Max Oranı nasıl düşmüş olabilir?

Şu anda binanın girişinde fiber kablolar bekliyor. Tek tesellim yakında fibere geçebilecek olmam.

Son düzenleme:
Şu anda binanın girişinde fiber kablolar bekliyor. Tek tesellim yakında fibere geçebilecek olmam.
Geçemezsen kablolarını yenilettir veya ekler varsa sağlam kablo çekin. Kabloda da da sorun var. Modem de eski büyük ihtimal yanlış değer veriyor.

Geçemezsen kablolarını yenilettir veya ekler varsa sağlam kablo çekin. Kabloda da da sorun var. Modem de eski büyük ihtimal yanlış değer veriyor.

Teşekkürler. Modemi alalı 5 - 6 sene oluyor. Fiber kablo gelene kadar 9 Mbps alıyordum, fiber geldikten sonra 2 - 3 Mbps arasında alıyorum. Fibere geçmemizi sağlamak için bilerek düşürmüş olabilirler mi? Yoksa korona vs. yüzünden azalmış olabilir mi?

Hattım en fazla kaç Mbps kaldırır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-06-20-22-10-15-786_com.android.chrome.jpg
    185,1 KB · Görüntüleme: 118
Merhaba
Dsmart kullanıyorum geçenlerde 100mbps e geçtim Dsmart bana 80-90 mbps değerlere ulaşabilirsiniz dedi kabul ettim ama şuan 15-20 mbps alıyorum bana değerleriniz yüksek ama bina iç tesisatınıza bakın dediler.Değerleri aşağıya bıraktım acaba gerçekten bina içinde sorun olabilir mi yoksa beni kandırıyorlar mı?Daha önce 24 mbps kullanıyordum ve yine bu değerleri alıyordum değişmedi birşey.

Dosya Ekleri

• hat değerleri.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 82
  • speedtest.jpg
    22,9 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…