Rehber Modem Hat Değerleri

Ulaşabileceğiniz max değer 80, ancak bunda da kesintiler yaşarsınız. 75 hıza sabitlesinler ve dedikleri gibi tesisatınızı ankastreyi filan kontrol edin. Modeminiz de güncel değil gibi farklı bir VDSL modemle denemeniz yararlı olabilir. Firmware güncel mi kontrol edin ek olarak.

Modemim vdsl bir modem airties 5650tt modeli vdsl2 destekliyor.modeme reset işe yarar mı acaba akşam eve gidince reset mi atsam.Ayrıca en iyisi bir elektrikçi usta bulup kontrol ettirmek gibi gözüküyor.

Yukarı ve aşağı akım çıkış gücü neyi ifade ediyor? Bu değerler kaç olmalı?

Geçen sene, evdekiler Superonline'dan AKK'siz 8 Mbps internet bağlattı. Taahhütü de 1-2 ay önce bitti. Maksimum ne kadar Mbps'lik bir paket alsam yararlı olur biliyor musunuz? Modem HG658 V2 modeli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    12,9 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2.png
    5,6 KB · Görüntüleme: 63
Merhabalar, gönderme hızı başlığı altındaki hat zayıflatmasının 102.3db olması çok aşırı yüksek değil midir? Ayrıca u0, u1, u2 gibi değerlerin ne olduğunu anlayamadım.

Son olarak ankastrem çok eski, Türk Telekoma söyledim fakat TürkNet üzerinden haber verin yapalım dediler. TürkNete ilettim, 2 gündür bekliyorum, fakat okuduğum kadarıyla Türk Telekom pek de ilgilenmiyormuş çok eski olmasıyla ve sanırım değiştirmiyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…