Rehber Modem Hat Değerleri

Teşekkür ederim cevabınız için. Sorun bina içindeki telefon kutusuna gelen bir yerlerde tam söylemedi. Evde ölçtü 10000 kapasite var dedi aşağıya indik 13 bin kapasite var dedi. Ben de komşuya 20 bin kapasite geliyor dedim sorun sizden olabilir diye. Sonrasında halletti, 16 bin kapasiteye çıktı ve 12 mbps hıza sabitledim dedi. Bugün yine sms ile bilgilendirdiler çalışma onarım devam etmekte geciktiği için özür dileriz tarzı. En son değerlerim attığım resimde ki gibi teşekkür ederim cevap verenlere Bu arada modem modelim Zte ZXHN 168N

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-09-12 174234.png
    9,5 KB · Görüntüleme: 89
O değerlerle de sorun yaşarsınız. Yukarıda dediğim kontrolleri iyi yapan birini bulun veya VDSL talep edin.
Altyapı 24 Mbps'ye kadar destekliyormuş ama port yetersizliği var şu anda bağlamıyoruz demişti. Bakım ve kontrol için yine kayıt oluşturacağım hayırlısı artık. Peki modem çok etkiler mi nereden baksanız en az 7 senelik modem kullanıyorum.

Etkiler. Firmware güncellemesi almıyordur bile. Yeni modem de fırsat olunca alın.

24'den fazla olması lazım. Bölgeniz köy gibi bir yer heralde ne ADSL doğru düzgün ne VDSL
Biraz zaman geçsin modem de alacağım bakalım. İşin garibi İstanbul Ümraniye'de bulunuyorum şu an, koskoca İstanbul'da altyapı sorunu çekiyoruz, alt caddemizde fiber var ama iki tane siteye geliyor sadece

İstanbul Ümraniye'de bulunuyorum şu an, koskoca İstanbul'da altyapı sorunu çekiyoruz, alt caddemizde fiber var ama iki tane siteye geliyor sadece
Sıkıntı yönetimde ve altyapı hizmetlerini doğru veremyen şirketlerde. Zamanında belediyeler su, elektrik, iletişim ağlarını kolay erişilecek ve dağıtacak şekilde yapsaydı şimdi bunları konuşmayacaktık.
Bir belediye gelir kazar kanalizasyon açar bir bölgeye, sonraki sene gider yine farklı bölgeye açar. Başka zaman adamın suyu kesilir kazı yapar doğalgazı patlatır filan. Düzensiz iş yaparsalar böyle olur
Telekom mesela bunları döşerken komple yer altından zamanında döşese bir geniş plastik boru içine şimdi bu sorunlar olmazdı fiberi de oradan bağlanırdık sonradan gelen tni teknolojilere de.

Durumu çok güzel özetlemişsiniz, çok geriden geliyoruz ne yazık ki

Merhaba, Turknet kullanıcısıyım ve ADSL hattan VDSL hatta geçiş yapmayı başardım seneler sonra fakat günde bazen 1-2 bazen de 4-5 kere yaklaşık 3-4 dakikalık kesintiler yaşıyorum. "Uzak sunucudan yanıt yok" hatası alıyorum. Hat değerlerini paylaşıyorum bilgisi olan birisi yorumlayabilirse çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• vdsl hat değerleri.png
    13,1 KB · Görüntüleme: 78
ADSL hattan VDSL hatta geçiş yapmayı başardım seneler sonra
Geçişten sonra mı bunlar yaşandı? Kaç gün, ay oldu bu şekilde?
Görsele göre kablodan kaynaklı bir sıkıntı var gibi. Topraklaması sağlamsa ankastrenin, ankastreden size gelen kabloda ek var mı kontrol edin. Ekleri sağlamlaştırın veya eksiz olarak size gelmesini sağlayın. Elektrik hattının yakınından geliyorsa mümkünse izalasyon yapın bir şekilde.

Merhaba arkadaşlar
NetSpeed'ten 35Mbps'lik paketi seçmiştim. Birkaç gün önce Türk Telekom'dan biri ankastreye bir kablo bağladı buna ek yapıp dairenize çekin dedi. Dedigi gibi yaptım. Bugün modemi bağlayıp kullanmaya başladım fakat 13 Mbps üstünü goremiyorum. Musteri temsilcisini aradıgimda kablonuzda veya ek yapılan yerde problem var diyor.(25 metre CAT5e kablo kullanıyorum)
Ek yaptığım yerde problem olabilir mi?
Değerler bu şekilde.
Hız testini de paylasiyorum.
Bu arada uploadda bir problem yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…