Rehber Modem Hat Değerleri

Neyi nereye ek yaptınız bilmeden bir şey diyemeyiz. Tarifeniz ve verilen hız 35 deniliyorsa hat değerleriniz iyi değil. İstenen bilgiler verilmediği için de net bir şey diyemeyiz.
Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için .
Ek yaptım derken kendi kablomu dairemden ankastredeki kısa bakır tele bağladım.(Türk Telekomdan biri taktı bakır teli)
Hat değerlerini yükseltmem mümkünmüdür?
Bir de hangi bilgileri vermem gerekir?
(Kusura bakmayın bu konuda biraz cahilim.)

Ek yaptım derken kendi kablomu dairemden ankastredeki kısa bakır tele bağladım.(Türk Telekomdan biri taktı bakır teli)
Resim nerede? Diyoruz ki; neyi nereye taktığını bilmeden, sen diyorsun hala telekomun dediği yere. Veri paylaşmadan nereden bilecez senin oraya taktığını?
Hat değerlerini yükseltmem mümkün müdür?
Kabloları düzgün çekip telekom destek verirse mümkün.
Bir de hangi bilgileri vermem gerekir?
Rehberi niye okumadınız? Sizden modemdeki panelin resmi isteniyor okumazsanız nereden bileceksiniz?

@Murat5038 sen bilgili bi abiye benziyon knk adsl kullanırken 12 mb paket 18e kadarda potansiyel var görünüyordu istatistiklerde. bi gün hat gitti 2 gün git gel yaptı ve şuan 8e sabitlemişler böyle bir talebim olmamasına rağmen ve santralimide değiştirmişler 500metrelik santralden 250ye gelmiş ama sinyal düşmüş veya sabitlenmiş emin değilim ne yapmam gerekir vdsl geçeyim mi ? belli beni vdsle geçirmek istiyorlar

Dosya Ekleri

• 11.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 12.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 65
12 MB paket 18'E kadar da potansiyel var görünüyordu istatistiklerde.
Önceki değerleri görmeden bir şey diyemem. İlk resme göre hattın 8 desteklemiyor zaten. 4/5 arası en fazla stabil alabilirsin.
VDSL bağlatabiliyorsan bağlat.

Önceki değerleri görmeden bir şey diyemem. İlk resme göre hattın 8 desteklemiyor zaten. 4/5 arası en fazla stabil alabilirsin.
VDSL bağlatabiliyorsan bağlat.
önceki değerlerim 15-20 gibiydi daha hattın 2. ayı bide bu testide senin için yapıyorum 8 mb ne zaman nerde yaparsam yapayım herşey sabit vdsl geçersem sorunlar kalkar mı ben daha sorun yaşamak istemiyorum veya vdsl daha kötü olupta caysam ceza falan yazar mı bunlar korkuyorum

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 55
Önceki değerlerim 15-20 gibiydi daha hattın 2. ayı bir de.
İyi okuyun. Söz değil veri diyoruz. Sizin dediğinize değil veriye bakarız biz.

Bu testide senin için yapıyorum 8 MB ne zaman nerede yaparsam yapayım her şey sabit.
Neyi değiştirdi bu? Sizden test sonucu mu paylaşın denildi?

VDSL geçersem sorunlar kalkar mı, ben daha sorun yaşamak istemiyorum veya VDSL daha kötü olupta caysam ceza falan yazar mı bunlar korkuyorum
VDSL ne olduğunu öğrenin ilk olarak soru sormadan önce. Cayma haklarını yapacağınız sözleşmede yazar okursanız anlarsınız.

@Murat5038 tamam kardeşim yardımcı olamadın ama cevap verdin sağol. Ben vdsl bağlatmayı denerim, denemeden öncede öğrenirim, cayma haklarınıda okurum tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…