Rehber Modem Hat Değerleri

Yani kanka o işler balık tutmak ben balık tutmayı biliyorum, bana acil balık lazım bana olasılık değil net bilgi lazım. Başından geçmiş varsa, tecrübeli, mağdur olmuş kişiler arıyorum ben Senlik bir durum yok, ben senin görüşünü de merak ettim yoksa 2 gündür forumları dolaşıyorum hep aynı terane. Bu iş kumara bağladı, evden çalışıyorum hız kaybetme internet kaybetme lüksümde yok, mecbur zar atacağız

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hat değerleri 1-2 ay idare eder mi? Kabloyu değiştirirsem. 50 Mbps alabilir miyim? Ankastre ile evimin uzaklığı 200 metre ankastre ile saha dolabının uzaklığı 300-400 metre. SNR değerini 3 ben çektim. Önceki ASUS modemimde SNR değeri 8 iken 38 Mbps gelirken. Bu modemde 34 Mbps alıyorum SNR değeri 8 iken.

SNR değerini 3 ben çektim. Önceki ASUS modemimde SNR değeri 8 iken 38 Mbps gelirken. Bu modemde 34 Mbps alıyorum SNR değeri 8 iken.
Modem ayarlarını kurcalamayın. Resetleyip kurulum yapıp o şekilde bırakın. Bu tabloya göre 44 alıyorsun. Ancak hat değerlerin kötü olduğu için de devamlı sorunlar yaşarsın. Bu değerlere göre ek var veya çoğu açıkta olan bir kablo var.
200 metre fazla arada yükseltici olması lazım veya ankastreyi yakına getirmek lazım.
Kablo yenilemeyi sormuşsun, kablo çok eski ise yenilenebilir ve açıkta olan yer izalasyon ve ferritlenmesi gerekir. Ekler tek kabloya indirgenmesi lazım.

Ankastreyi nasıl yakına getireceğiz? Yakına getirirsek hızım düşmezmi arada bakır olduğu için. Sitenin diğer ucunda ankastre kutusu. Ev altyapısı 9-10 yıllık kablolar 9-10 yıllık. Ferritlenme nedir? Kablolar yer altından geliyor.

Ankastreyi nasıl yakına getireceğiz? Yakına getirirsek hızım düşmezmi arada bakır olduğu için. Sitenin diğer ucunda ankastre kutusu. Ev altyapısı 9-10 yıllık kablolar 9-10 yıllık. Ferritlenme nedir? Kablolar yer altından geliyor.

Ankastrede ölçtüğünden biraz kayıpla alırsın sadece dediğin şekilde.

3-5 Mbps benim için sıkıntı değil. Keenetic omni DSL modemi iade etcem. Çok fazla paket kaybı yapıyor. Şu an ASUS modeme geçtim. Rahatladı internet. Önerebileceğin 305 metre CAT 6 kablo var mı? Tahmini 200 metre uzaklık var. Fazla gelen yeri keseceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…