Rehber Modem Hat Değerleri

Hocam iyisinizdir umarım sizce hat değerlerim nasıl ve CAT 6 ile tesisat yenilersek SNR marjin değeri yükselir mi sizce 280M civarı mesafe var saha dolabıyla benim.

Sağlayıcı değiştirdim ve 100 mbps bir pakete geçtim, ISS ye download u sınırlatsam download daki snr ım artarmı? Değeri şuanda 7.5 db civarlarında. 1-2 gün önce hem de gece olduğu halde bağlantı koptu bir kaç kere, aklıma takıldı.

Ne kadar düşük sabitlersen o kadar snr artar. Örneğin bende 100 mbps paket var ama 50 sabitlettirdim. Altyapım halbuki 40 gösteriyordu sorgulamada.

İfadeler: mcf
50 MB paket son 1 haftadır değerler böyle sabit vaziyette.

Türk Telekom'u arıyoruz iç tesisat için ekip yolluyor sizce bu modem veya iç tesisattaki kablo arızasından olabilir mi?

Değerler 1 haftadır bu şekilde düşmüş ve sabitlenmiş.

Altyapı kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_7.png
    23,5 KB · Görüntüleme: 10

Hat değerleri inanılmaz derecede kötüleşmiş ve hız mecburen düşmüş sorun iç tesisat kaynaklı değil ise Türk Telekom kaynaklıdır arıza kaydı açın gelen ekipten cihaz ile regletten hız ölçümü talep edin ama sorun tesisat kaynaklı ise ücret alıyorlar.

Ne kadar düşük sabitlersen o kadar snr artar. Örneğin bende 100 mbps paket var ama 50 sabitlettirdim. Altyapım halbuki 40 gösteriyordu sorgulamada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…