Modem hızı çekim alanını etkiler mi?

*VMG3313-B10a* şu anki modemi bu çok eski bir modem bana kalırsa bundan 1 yıl önce 80 85 civarı download hızı verirken şu an bahsettiğim gibi 65'in üzerine çıkmıyor
Senin dediğin modem wifi 4. Bu dönemde wifi 4 yeni modem alma derim.

Uzun yıllar boyunca kullandığınız eski modemler internet hızınızı yavaşlatabilir sonuçta.

Tamamda ben o zaman 2.4 GHz yeni modem alayım yazmışsında o yüzden dedim.

@leoxd

Ha yok hayır, senin bana şimdi bunu al dediğin modem nedir? Evin herbir yerinde iyi performans verir dediğin? İnternetimde de performans kaybetmezsin dediğin bir modem var mı?

Yok yanlış anladın galiba şu an bendeki olan modem Zyxel VMG3313-B10A Modem bu
Sendeki modemde TTnin kendi modemi. Uzun yıllar TT kullanacağım dersen zaten faturaya ek veriyorlar yeni modem.

Ha yok hayır, senin bana şimdi bunu al dediğin modem nedir? Evin herbir yerinde iyi performans verir dediğin? İnternetimde de performans kaybetmezsin dediğin bir modem var mı?
Zyxel DX3200, sarı sayfalarda temiz ikinci ellerini gördüm şimdi. 700 TL alırsın. Bu modem seni uzun yıllar taşır ve memnun kalırsın. Internetini kesinlikle olumlu yöndede etkiler.

1700481075649.png

Sendeki modemde TT'nin kendi modemi. Uzun yıllar TT kullanacağım dersen zaten faturaya ek veriyorlar yeni modem.

ZyXEL DX3200, sarı sayfalarda temiz ikinci ellerini gördüm şimdi. 700 TL alırsın. Bu modem seni uzun yıllar taşır ve memnun kalırsın. Internetini kesinlikle olumlu yöndede etkiler.

Eki Görüntüle 2023392

Zyxel 11AX Broadcom DX3200 Wi-Fİ 6 Modem Yüksek Hız Türk Telekom Premium Fiyatı - Trendyol şuradan 0 şeklinde alayım hocam o zaman

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı