Selamlar efenim. 2 yıldır Kablonet kullanıyorum fakat son 1 haftadır neredeyse günde iki üc kere bu hatayla karşılaşır oldum. Bilgisayar ve telefonlarda ki internetim kesiliyor fakat modeme gidip baktığımda ışıkları stabil olarak yanmaya devam ediyor. Modemi kapat aç yaptığımda ise düzeliyor. Çağrı merkezi ile görüştüm şu an sorun olmadıklarını belirttiler. (Reset işlemi yaptırdı yine de.) sorun devam ederse teknik ekip yönlendirelim dediler fakat günümüzdeki durumdan dolayı pek teknik ekiple uğraşmak istemiyorum. Sizce sorun nedir? Nasıl halledilir?
Ethernet kablosu ile bağladığım bilgisayarımda da internet gidiyor.
Merhaba sorunu çözebildiniz mi? Nedir son durum?Nasıl düzelttin kardeşim? Şu lanet olası olay bende de var şimdi Online oyun Tivibu tüm Wi-Fi'ler atıyor 1 saliselik ama modem üzerindeki tüm ışıklar duruyor. Hatta şöyle söyleyeyim lanet olası Online oyunlardan atıyor ama o oyundan atarken aynı zamanda DC de konuşmaya devam ediyorum yani böyle saliselik bir şey gibi o kadar teknik servis geldi baktı çözemedi modem değiştirdim port değiştirttirdim. Ne yaptıysam olmuyor lanet olası şeyi bir türlü düzeltemiyorum kimsenin de bu konu hakkında bir fikri yok mu? 3 4 gündür ne çekiyorum kıracağım modemi bilmem neyi artık vallahi çok az kaldı.
Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Nedir son durum?
Nasıl düzelttin kardeşim? Şu lanet olası olay bende de var şimdi Online oyun Tivibu tüm Wi-Fi'ler atıyor 1 saliselik ama modem üzerindeki tüm ışıklar duruyor. Hatta şöyle söyleyeyim lanet olası Online oyunlardan atıyor ama o oyundan atarken aynı zamanda DC de konuşmaya devam ediyorum yani böyle saliselik bir şey gibi o kadar teknik servis geldi baktı çözemedi modem değiştirdim port değiştirttirdim. Ne yaptıysam olmuyor lanet olası şeyi bir türlü düzeltemiyorum kimsenin de bu konu hakkında bir fikri yok mu? 3 4 gündür ne çekiyorum kıracağım modemi bilmem neyi artık vallahi çok az kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.