Modem internet ışıkları yanıyor fakat internet kesiliyor

• Konuyu başlatan vonnc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 8.002
Tamam. Yine dediğime geliyor olay. Ethernet kablosu ile bağlı olsanız bile ip gittiği zaman hiçbir şekilde bağlanamazsınız. Farklı modemle dener misiniz?

Hocam benim de DSL ışığı yanmasına rağmen internet ışığı sürekli gidip geliyor. Teknik ekipde dışarıdaki hattı gelip kontrol etmiş sıkıntı olmadığını söylüyor. Bu durumda sıkıntı modemde midir yoksa kendi evimdeki kablolarla tesisatla ilgili bir sıkıntı olabilir mi?

Selamlar efenim. 2 yıldır Kablonet kullanıyorum fakat son 1 haftadır neredeyse günde iki üc kere bu hatayla karşılaşır oldum. Bilgisayar ve telefonlarda ki internetim kesiliyor fakat modeme gidip baktığımda ışıkları stabil olarak yanmaya devam ediyor. Modemi kapat aç yaptığımda ise düzeliyor. Çağrı merkezi ile görüştüm şu an sorun olmadıklarını belirttiler. (Reset işlemi yaptırdı yine de.) sorun devam ederse teknik ekip yönlendirelim dediler fakat günümüzdeki durumdan dolayı pek teknik ekiple uğraşmak istemiyorum. Sizce sorun nedir? Nasıl halledilir?

Kota bitmiş olabilir.

Kusura bakmayın konuyu yine canlandırıyorum lakin bende de aynı problem var. Modem ışkları yanmasına rağmen evdeki bütün cihazlar wifiden kopuyor ve modem fişini çıkartıp takmadan düzelmiyor. Günde 10-15 defa oluyor. Sinir bozucu bir hal almaya başladı. Acaba bu sıkıntıyı çözebildiniz mi? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz?

Son 7-8 aydır aynı sorun bende de var arkadaşlar. Hiç böyle şeyler olmuyordu eskiden. Bir anda tüm internet kesiliyor. Modeme bakıyorum bütün ışıkları yanıyor ama internet yok. Modemi kapatıp açıyorum 10 saniye falan bekleyip, sonra düzeliyor tekrar. Modemim Zyxel VMG3625-T20A. Daha yeni sayılır 2020 Ocan ayında aldım üstelik. Bağlantım ise TürkNet.

Ethernet kablosu ile bağladığım bilgisayarımda da internet gidiyor.

Nasıl düzelttin kardeşim? Şu lanet olası olay bende de var şimdi Online oyun Tivibu tüm Wi-Fi'ler atıyor 1 saliselik ama modem üzerindeki tüm ışıklar duruyor. Hatta şöyle söyleyeyim lanet olası Online oyunlardan atıyor ama o oyundan atarken aynı zamanda DC de konuşmaya devam ediyorum yani böyle saliselik bir şey gibi o kadar teknik servis geldi baktı çözemedi modem değiştirdim port değiştirttirdim. Ne yaptıysam olmuyor lanet olası şeyi bir türlü düzeltemiyorum kimsenin de bu konu hakkında bir fikri yok mu? 3 4 gündür ne çekiyorum kıracağım modemi bilmem neyi artık vallahi çok az kaldı.

Nasıl düzelttin kardeşim? Şu lanet olası olay bende de var şimdi Online oyun Tivibu tüm Wi-Fi'ler atıyor 1 saliselik ama modem üzerindeki tüm ışıklar duruyor. Hatta şöyle söyleyeyim lanet olası Online oyunlardan atıyor ama o oyundan atarken aynı zamanda DC de konuşmaya devam ediyorum yani böyle saliselik bir şey gibi o kadar teknik servis geldi baktı çözemedi modem değiştirdim port değiştirttirdim. Ne yaptıysam olmuyor lanet olası şeyi bir türlü düzeltemiyorum kimsenin de bu konu hakkında bir fikri yok mu? 3 4 gündür ne çekiyorum kıracağım modemi bilmem neyi artık vallahi çok az kaldı.
Merhaba sorunu çözebildiniz mi? Nedir son durum?

Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Nedir son durum?

Bu sorunu cözebildiniz mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı