Modem kullanıcı adı ve şifreyi nasıl öğrenebilirim?

Hocam orayı tam yakalayamadım ama saniyelik bir kopma var 1-2 saniye kopuyor geri geliyor. Güvenlik türünü değiştirmelimiyim? Hangisini yapayim?
Güvenlik türü ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Modem arayüzünden hat değerlerini paylaşır mısın? Hangi cihazları kullanarak internete bağlanıyorsun? Kopma bilgisayarda oluyorsa ağ sürücülerini güncelle.

Hocam şu an telefondayım PC'ye geçmedim ağ sürücülerini güncellemek daha iyi olur sizin dediğiniz gibi diye düşünüyorum çünkü normalde 12 Mbps alırken şu an 6 MBps alıyorum ve modem eski olduğu için (4-5 senelik modem) güncellemeyi deneyeceğim teşekkürler şimdiden.

Güvenlik türü ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Modem arayüzünden hat değerlerini paylaşır mısın? Hangi cihazları kullanarak internete bağlanıyorsun? Kopma bilgisayarda oluyorsa ağ sürücülerini güncelle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı