Modem menzili nasıl uzatılır?

Hocam ikna oldum aliyorum bu ay icinde

Hocam ikna oldum aliyorum bu ay icinde

Peki bence arkadaşlarınıza yine sorun hiç kullanmışlar mı veya hangi cihazı kullanmışlar? Ben kendim de kullandığım için tavsiye ediyorum yoksa bu kadar net konuşmam açıkçası.

Hocam ikinci el alsam sorun yasar miyim sizce.

Peki bence arkadaşlarınıza yine sorun hiç kullanmışlar mı veya hangi cihazı kullanmışlar? Ben kendim de kullandığım için tavsiye ediyorum yoksa bu kadar net konuşmam açıkçası.

Hocam kullandiginiz belli oluyor zaten

Hayır sorun olmaz Param Güvende ile satanlarda vardı uyguna.

Tamamdir hocam teşekkür ederim.

Hayır sorun olmaz Param Güvende ile satanlarda vardı uyguna.

Hocam ürün elime geldi Ethernet ile baglandim direkt bilgisayarimin yanina taktim ama eskisiyle arasinda cok az fark var ne yapacağım?

Son düzenleme:
Hocam kullandiginiz belli oluyor zaten

Tamamdir hocam teşekkür ederim.

Hocam ürün elime geldi Ethernet ile baglandim direkt bilgisayarimin yanina taktim ama eskisiyle arasinda cok az fark var ne yapacağım?

Hocam hız kaç alıyorsunuz kablolu ve kablosuz olarak?

hocam wifi ile aldigim 2.4 ethernet ile aldigimda 2.4

Sizin modeminizin wifi ında 5Ghz var mı?

Cihazı sizin odanızın kapısının hemen dışında bir priz varsa oraya takabiliyor musunuz? O şekilde yaptıktan sonra wifi 2.4Ghz ve 5Ghz bantlarından kaç alabiliyorsunuz ölçer misiniz? Bir de cihazın resmini çeker misiniz ışıkların renkleri nasıl bir bakayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…