Modem önerisi

Hocam Wi-Fi 6 almak daha mı mantıklı şu an için? Keenetic Extra ve Keenetic hopper arasında kaldım. Aradaki fark galiba bu Wi-Fi 6 ve Wi-Fi 5 olmaları. Aralarında 500 TL gibi bir fiyat farkı var. Wi-Fi aktif kullanıyorum eğer daha az ısınma bağlantı kopma olacaksa alınmaya değer.

Hocam Wi-Fi 6 almak daha mı mantıklı şu an için? Keenetic Extra ve Keenetic hopper arasında kaldım. Aradaki fark galiba bu Wi-Fi 6 ve Wi-Fi 5 olmaları. Aralarında 500 TL gibi bir fiyat farkı var. Wi-Fi aktif kullanıyorum eğer daha az ısınma bağlantı kopma olacaksa alınmaya değer.
Wifi 6 teknolojisi kopmalarıen aza indirip stabiliteyi en üst seviyeye çıkartıyor. Artı diğer wifi 6 destekleyen cihazların o modeme bağlandığında sjarzları daha uzun gidiyor. Ben wifi 6 kullanıyorum ve gerçekten fark ediyor.

WiFi 6 teknolojisi çok sayıda avantaj da sunuyor. Bunlar arasında en fazla öne çıkanları şöyle sıralayabiliriz:

• WiFi 6 oldukça yüksek kapasiteli ve hızlıdır.
  • WiFi 6 teknolojisi onlarca cihazın ağa bağlanabilmesine olanak tanır.
  • WiFi 6 daha güçlü bir güvenlik protokolü getirdiği için daha güvenli bağlantı yapabilirsiniz.
  • WiFi 6 teknolojisi bant genişliğinin verimli kullanımını sağlar.
  • Bu teknoloji esnektir.
  • Yüksek performans sergiler.
  • WiFi 6 çok daha ölçeklenebilir yapı taşır.
  • Yeni modülasyon teknikleri ile iş verimini artırır.
  • 4K ya da 8K video, HD uygulamalar, tüm kablosuz ofisler ve Nesnelerin İnterneti (IoT) gibi gelişmiş uygulamalarda çok daha yüksek performans sergiler.
  • Bu teknolojide yönlendirici kullanılarak cihazlar arası iletişim planlaması yapılır. Böylece cihaz, sinyalleri iletmek ve aramak için antenlerini sürekli açık tutmaz. Dolayısıyla da daha az pil tüketimi ve uzun pil ömrü sağlar.
  • Kablolu bağlantı ile kablosuz bağlantı arasındaki farkı ortadan kaldırır. Böylece kablo kullanan video oyunu meraklıları bile kablosuz olarak bağlanmayı tercih edebilir.
Seçim senin!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı